F.L.O. Janssen

 F.L.O. Janssen
F.L.O. Janssen
Description
Mijn naam is Floris Janssen en ben werkzaam als ADR Registermediator® en ADR Registeronderhandelaar®. Na vele jaren actief te zijn geweest in de burgerluchtvaart, heb ik een overstap gemaakt naar Mediation en Conflicthantering/management. Mijn opgedane ervaring heeft mij geleerd dat er vaak vanuit een veel breder perspectief naar conflicten en ruzies gekeken kan worden. Dit wordt naar mijn mening nog steeds te weinig gedaan. Onnodige ruis zorgt vaak voor een vertroebelde blik. Veelal is de oorzaak van deze ruis een verstoring in de communicatie met elkaar.

Als mediator begeleid ik voor u, op een professionele wijze, het proces gericht op het herstel van de communicatie. Dit is in de regel de sleutel tot herstel van een conflict en/of ruzie.

Bent u verwikkeld in een conflict en wilt u weten wat ik daarin voor u kan betekenen neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Currently working with

Name Place Website
Flow Mediation 4, Rembrandtlaan, Leest, Doornhoek, Veghel, Meierijstad, North Brabant, Netherlands, 5462CH, Netherlands

Certificates

Name Number Valid till
Persons | full certified Mediator ADR.MEDIATOR.PERSONS | FULL CERTIFIED.F.L.O.-JANSSEN.2014-07-01.9A6I0L N/A
Persons | full certified Master-negotiator ADR.MASTER-NEGOTIATOR.PERSONS | FULL CERTIFIED.F.L.O.-JANSSEN.2014-07-01.8J5T2H N/A

Contact F.L.O. Janssen

  • How can i help you