Flow Mediation

Flow Mediation
Flow Mediation

Visiting Address
4, Rembrandtlaan, Leest, Doornhoek, Veghel, Meierijstad, North Brabant, Netherlands, 5462CH, Netherlands

T: +31(0)683565073
M: +31(0)683565073
Description
Mijn naam is Floris Janssen en ben werkzaam als ADR Registermediator® en ADR Registeronderhandelaar®. Na vele jaren actief te zijn geweest in de burgerluchtvaart, heb ik een overstap gemaakt naar Mediation en Conflicthantering/management. Mijn opgedane ervaring heeft mij geleerd dat er vaak vanuit een veel breder perspectief naar conflicten en ruzies gekeken kan worden. Dit wordt naar mijn mening nog steeds te weinig gedaan. Onnodige ruis zorgt vaak voor een vertroebelde blik. Veelal is de oorzaak van deze ruis een verstoring in de communicatie met elkaar.

Als mediator begeleid ik voor u, op een professionele wijze, het proces gericht op het herstel van de communicatie. Dit is in de regel de sleutel tot herstel van een conflict en/of ruzie.

Bent u verwikkeld in een conflict en wilt u weten wat ik daarin voor u kan betekenen neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Certificates

Name Number Valid till
Companies | basic registration Registered company ADR.REGISTERED COMPANY.COMPANIES | BASIC REGISTRATION.FLOW-MEDIATION.2014-07-01.3Q4O4U N/A

Contact Flow Mediation

  • How can i help you