W. (Wout) van Veen

 W. (Wout) van Veen
W. (Wout) van Veen
Description
Over Wout van Veen

Komt voort uit een ondernemend gezin, waarin veranderen aan de orde van de dag was. Aanpassen aan de omstandigheden is daarbij vanzelfsprekend geworden. “Zeggen wat je doet en doen wat je zegt” hoort bij zorgvuldig ondernemen. Zo ook risico’s durven nemen, experimenteren en veranderen. “Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat”. Als het een keer niet lukt: “so what?”. Er is altijd van te leren om vervolgens opnieuw door te zetten!

Al jong gegrepen door de passie van muziek en samenspelen met anderen en
leiden van anderen. Dirigeren laat de adrenaline stromen. Meebewegen in al die muzikale stromingen blijft een voortdurende ontdekkingsreis. Ontroering en emotie horen daar vanzelfsprekend bij. Muziek is geen verzameling noten, maar is communicatie. Muziek is een universele taal die iedereen begrijpt, maar niet op dezelfde manier aan hoeft te spreken.

Een gezinsmens met op tijd rust en aandacht voor waar het in het leven werkelijk om gaat. Tijd voor elkaar. Echtgenote, kinderen en kleinkinderen als inspiratiebron. Genieten van de rijkdom van de natuur en het -goede-leven en waar mogelijk van betekenis zijn voor anderen om je heen. Samen lachen en samen huilen.
Een gelukkig mens die veel kansen heeft gehad (en benut) om zich te ontwikkelen
als leider, manager, adviseur, trainer, coach en mediator. Vanaf 2006 is de cirkel
rond en wordt aangesloten bij het ondernemende gezin uit het verleden,
door te starten met de eigen onderneming: “DoorZet”!!!

Over Doorzet

"Coachen, interim-management, organisatieadvies, trainen, mediation, systemisch interveniëren of conferenties leiden: ze hebben wat mij betreft allemaal te maken met het in beweging zetten van mensen in organisaties.

Als coach, trainer, mediator, adviseur of conferentieleider help ik graag mensen op weg tijdens hun zoektocht. Doelstelling daarbij is altijd dat mensen zelf zien welke kant ze op moeten c.q. willen. Doorzetten is daarna vanzelfsprekend.

Het gaat er dus altijd om, om door twee "Z-Z" heen te gaan. Door de combinatie van die twee werkwoorden is de bedrijfsnaam “DoorZet” ontstaan.

(Door-)Zoeken en zelf te (door-)Zien levert door-Zetten op!"

Currently working with

Name Place Website
DoorZet | Wout van Veen 49, Hogewal, Ermelo, Gelderland, Netherlands, 3852 XG, Netherlands

Certificates

Name Number Valid till
Certification - associate Conflictcoach ADR.ICR.CONFLICTCOACH.CERTIFICATION - ASSOCIATE.W. (WOUT)-VAN VEEN.2015-09-01.2Z6C9E 2025-01-01
Certification - associate Negotiator ADR.NEGOTIATOR.CERTIFICATION - ASSOCIATE.W. (WOUT)-VAN VEEN.2015-09-01.7A2Y8T 2025-01-01
Certification - associate Mediator ADR.MEDIATOR.CERTIFICATION - ASSOCIATE.W. (WOUT)-VAN VEEN.2015-09-01.4N6J0P 2025-01-01

Contact W. (Wout) van Veen

  • How can i help you