VB Mediators | Edwin Boessenkool

VB Mediators | Edwin Boessenkool
VB Mediators | Edwin Boessenkool

Postal Address
Burgemeester Visschersstraat 99
6235 EB Ulestraten
Netherlands

Visiting Address
99, Burgemeester Visschersstraat, Genzon, Ulestraten, Meerssen, Limburg, Netherlands, 6235 EB, Netherlands

T: +31(0)43 311 1017
M: +31(0)6 1144 2040
Description
Over VBmediators

E.J. Boessenkool (ADR Register / MFN) en J.J. Verhoeven (MFN) zijn beiden mediators met een brede professionele achtergrond. Zij hebben ruime ervaring met het bemiddelen bij geschillen.

Tijdens hun loopbaan (management- en bestuursfuncties, advocatuur, rechterlijke macht) hebben ze ervaren dat het in bijna alle gevallen voor partijen bevredigender is dat zij in onderling overleg komen tot een gezamenlijk gedragen oplossing. Het geschil (juridisch) laten beslissen door een derde stelt namelijk bijna nooit beide partijen tevreden.

Soms zijn de verhoudingen tussen partijen zodanig verslechterd, dat bemiddeling van een mediator nodig is om tot een gezamenlijke oplossing te kunnen komen. Om de rol als mediator professioneel uit te kunnen oefenen, hebben onze mediators de opleiding tot ADR/MfN mediator gevolgd en succesvol afgerond. ADR Register en MfN waarborgen de kwaliteit van de mediators door verplichte opleidingen, een gedragscode en tuchtrechtspraak.

Naast hun huidige werkzaamheden bieden onze mediators, op beperkte basis, mediations aan. Het is hun visie dat mediation voor iedereen bereikbaar en dus betaalbaar moet zijn.

Certificates

Name Number Valid till
Registration - company - organization - legal entity Registration company/organization ADR.REGISTRATION COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION - COMPANY - ORGANIZATION - LEGAL ENTITY.VB-MEDIATORS-EDWIN-VERHOEVEN.2018-06-01.3L0A4C 2025-01-01

Contact VB Mediators | Edwin Boessenkool

  • How can i help you