Trickster VOF | Jent Bijlsma

Trickster VOF | Jent Bijlsma
Trickster VOF | Jent Bijlsma

Postal Address
Kalkhovensingel 22
4101 ZD Culemborg
Netherlands

Visiting Address
22, Kalkhovensingel, Triowijk, Culemborg, Gelderland, Netherlands, 4101 ZD, Netherlands

T: +31(0)345 511 912
M: +31 (0)6 20576170
Description
Profiel

Trickster: meesterlijke metamorfoses

Jent Bijlsma richt Trickster op in 2001. Hij werkt als trainer, coach en mediator.

Mediator
Hij brengt ter sprake wat wellicht liever onbesproken blijft. Hij doet dit eerlijk, discreet en zonder aanzien des persoons. Hierdoor kan hij vaak snelle doorbraken creëren en mensen leren weer verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen gedrag en keuzes. Niet alleen in het conflict, maar ook daarbuiten. Hierin kent hij geen onderscheid tussen werk en privé, die twee beïnvloeden elkaar immers voortdurend, zowel in positieve als in negatieve zin.

Coach
Ook als coach richt hij zich op verandering en doorbraak. Hij spiegelt op zachtmoedige, maar niet mis te verstane wijze, houding, gedrag en manier van communiceren.

Trainer - Docent
Zijn gedrevenheid komt tot uiting in zijn trainingen en docentschappen. Hij deelt kennis en ervaring graag met groepen. In intensieve trainingen leert hij ze buiten de gebruikelijke kaders denken en langs ongebruikelijke paden gaan. Deelnemers ervaren zijn trainingen geregeld als indrukwekkend en onvergetelijk.

Samenwerking
Jent onderhoudt een uitgebreid netwerk met professionals van diverse pluimage. Dit zorgt er voor dat, indien nodig, altijd de juiste persoon voor handen is om de klus zo effectief en efficiënt mogelijk te klaren. Daarnaast heeft Jent samen met Janny Dierx de Mediation Coöperatie opgericht. Als de coöperatieve mediators gaan zij samen op stap om voornamelijk complexe mediations aan te pakken.

Certificates

Name Number Valid till
Registration (company organization) Registered company/organization ADR.REGISTERED COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION (COMPANY ORGANIZATION).TRICKSTER-VOF-JENT-BIJLSMA.2018-12-01.ZSA43E 2025-01-01

Contact Trickster VOF | Jent Bijlsma

  • How can i help you