Praktijk Joyce Neijenhuis

Praktijk Joyce Neijenhuis
Praktijk Joyce Neijenhuis

Postal Address
Sint Hubertuslaan 11
NL 3972 WT Driebergen - Rijsenberg
Netherlands

Visiting Address
Rijsenburgselaan 11, NL 3972 EG, Driebergen - Rijsenberg, Netherlands,

T: +31(0)6 4616 0638
M: +31(0)6 4616 0638
Description
Praktijk Joyce Neijenhuis is gespecialiseerd in psychosociale begeleiding & consultancy. De dienstverlening is gebaseerd op het geloof dat mensen in organisaties in principe zelf goed in staat zijn om met elkaar psychosociale problemen aan te pakken en zo optimaal te functioneren. Wanneer er in het werk of privé situaties ontstaan die een negatieve invloed hebben op het functioneren van de werknemer, dan wordt deze werknemer geholpen de regie weer in eigen handen te nemen. De aanpak kenmerkt zich door de focus te leggen op de mogelijkheden van zowel de werkgever als de werknemer. Beide partijen kunnen hierdoor een optimaal resultaat behalen.

Joyce Neijenhuis is een ervaren professional zowel uitvoerend als beleidsmatig. Zij heeft jarenlange ervaring opgebouwd op het gebied van psychosociale problematiek, verlies en transities in werk en privé, Post Traumatische Stress Stoornis en ongewenste omgangsvormen.

Certificates

Name Number Valid till
Companies | basic registration Registered company ADR.REGISTERED COMPANY.COMPANIES | BASIC REGISTRATION.PRAKTIJK-JOYCE-NEIJENHUIS.2017-12-01.5S8R4F 2023-01-01

Contact Praktijk Joyce Neijenhuis

  • How can i help you