Partner Mediation | Annemarie van Raay | Roelof Vos

Partner Mediation | Annemarie van Raay | Roelof Vos
Partner Mediation | Annemarie van Raay | Roelof Vos

Postal Address
P.O. Box 5026
NL 2000 GA Haarlem
Netherlands

Visiting Address
100A, Willemsparkweg, Museumkwartier, Zuid, Amsterdam, North Holland, Netherlands, 1071 HM, Netherlands

T: +31(0)6 5135 0966 (Roelof Vos)
M: +31(0)6 4126 3725 (Annemarie van Raay)
Description
Wij helpen echte gesprekken te voeren. Wij geloven dat deze cruciaal zijn voor het omgaan met (potentiële) conflictsituaties. Zo komen belangen op tafel en ontstaat ruimte voor gedragen oplossingen. Voor zowel privé als zakelijke partners.

Annemarie van Raay (1971)

Na mijn studie Organisatie Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik diverse HR functies vervuld bij verschillende bedrijven. Vervolgens heb ik in Oostenrijk een Retreat opgezet voor o.a. Stilte, Meditatie en Yoga. Op dit moment doe ik opdrachten als HR Manager, Organisatie Psycholoog, Coach en Mediator. Daarnaast begeleid ik mensen individueel door middel van de Journey methode (zie elders op de website). Ik zou mezelf omschrijven als een empathisch iemand die oprechte aandacht heeft voor anderen, rust brengt en luistert. Ik hou ervan zaken te doorgronden en te benoemen. Ik heb zelf een ontwikkelingsweg van bewustwording doorlopen. Hierdoor is mijn leven veel rijker geworden. Dit drijft mij om ook in anderen en in organisaties het beste te zien en eruit te halen.

Zie ook www.annemarievanraaij.nl

Roelof Vos (1965)

Aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik Fiscaal Recht gestudeerd. Momenteel ben ik werkzaam als Partner/Advocaat bij Hertoghs Advocaten-Belastingkundigen en Mediator. Daarnaast ben ik Vakdocent aan de Universiteit van Leiden (Mootcourt). In mijn loopbaan heb ik uiteenlopende functies vervuld bij grote en kleinere kantoren. Ik zou mezelf typeren als een relatiebouwer met een scherpe analytische blik, een open-mind en een directe manier van communiceren.

Zie ook www.roelofvos.nl en www.hertoghsadvocaten.nl

Certificates

Name Number Valid till
Registration (company organization) Registered company/organization ADR.REGISTERED COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION (COMPANY ORGANIZATION).PARTNER-MEDIATION-ANNEMARIE-VAN-RAAY-ROELOF-VOS.2017-08-01.9Q1X9J 2025-01-01

Contact Partner Mediation | Annemarie van Raay | Roelof Vos

  • How can i help you