Mediationpraktijk Peize

Mediationpraktijk Peize
Mediationpraktijk Peize

Visiting Address
6, Dalkruidlaan, Altena, Peize, Noordenveld, Drenthe, Netherlands, 9321 LN, Netherlands

T: +31(0)645242732
M: +31(0)645242732
Description
Ik ben Freddy de Kuyper. Sinds 1984 woon ik in Peize. Ik houd van muziek, zowel het zelf muziek maken als het luisteren naar muziek. Ik doe veel aan sport. Vroeger was winnen van anderen voor mij belangrijk, tegenwoordig gaat het meer om winnen van mijzelf. Sport is voor mij één van de belangrijkste mogelijkheden om me te ontspannen. Ik ben rustig van aard, nieuwsgierig, geduldig, serieus en standvastig.

Ik heb een groot aantal verschillende werkgevers gehad en ook veel verschillende functies vervuld. Vooral in de managementfuncties heb ik gemerkt dat als ik stuurde op de resultaten van mijn medewerkers er problemen ontstonden. Als ik me meer openstelde voor de mensen zelf en gesprekken ging voeren over hoe ik ze kon ondersteunen, bleken zij zelf de oplossingen voor hun problemen al in zich te hebben. Deze oplossingen werkten beter dan de door mij bedachte oplossingen. De belangrijkste reden daarvan is, dat de medewerkers de oplossing zelf hadden bedacht.

Zo is het ook met mediation: als mediator help je partijen zelf een oplossing te vinden voor een geschil. Bij ruzie zit je vaak zo vast in je eigen denkraam, dat je de ander vaak niet meer goed hoort. De kracht van de mediator is om dit wel te horen en zo de mensen weer met elkaar in gesprek te brengen

Om de gesprekstechnieken goed te leren en om te weten met welke juridisch zaken ik rekening moet houden, heb ik cursussen gevolgd bij verschillende instellingen, o.a. bij ADR Accredited Agency Het Mediation Huis in Diepenheim. Om zeker te weten dat ik de kennis ook beheers heb ik ook een aantal examens afgelegd.

Sinds augustus 2012 heb ik mijn eigen mediationpraktijk in Peize, aan de Dalkruidlaan 6, onder de naam Mediationpraktijk Peize. Ik ben ADR Full certified mediator en MfN registermediator.

Certificates

Name Number Valid till
Registration (company organization) Registered company/organization ADR.REGISTERED COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION (COMPANY ORGANIZATION).MEDIATIONPRAKTIJK-PEIZE.2014-04-01.7B9M2L 2025-01-01

Contact Mediationpraktijk Peize

  • How can i help you