Mediation Hilversum | Chiel van Praag

Mediation Hilversum | Chiel van Praag
Mediation Hilversum | Chiel van Praag

Postal Address
't Jagerspaadje 19
1231KJ Loosdrecht
Netherlands

Visiting Address
19, 't Jagerspaadje, Nieuw-Loosdrecht, Loosdrecht, Wijdemeren, North Holland, Netherlands, 1231KJ, Netherlands

T: +31(0)35 2030000
M: +31(0)653829992
Description
Mediation Hilversum voor elk geschil, hoe gecompliceerd ook, komt een oplossing.

Mediation is in veel gevallen voor alle betrokken partijen een goede manier om een conflict op te lossen. Bij mediation wordt namelijk altijd van de autonomie van de partijen uitgegaan. Niet voor niets is de stelling van Chiel van Praag van Mediation Hilversum dan ook:
een oplossing vind je samen.

Mediation Hilversum is ADR Register / MFN geregistreerd en daardoor voor u een betrouwbare en allround conflictbemiddelaar. Gespecialiseerd in bemiddeling bij: familieconflicten als: echtscheidingen, erfenissen, burenruzies en zakelijke conflicten als: arbeidsconflicten, conflicten met afnemers en leveranciers, conflicten met vennoten en dergelijke.

Mediation Hilversum schikt zich graag naar de wensen van partijen. Zo kunnen mediations worden gehouden in de avond, in het weekeinde en op iedere gewenste plaats, maar natuurlijk ook bij ons op kantoor.

Het uitgangspunt is daarbij oplossingsgericht denken en handelen. Samen werken aan een duurzame uitkomst. Mediation Hilversum is geregistreerd ADR Register / MFN registermediator en geaccrediteerd familie- en arbeidsmediator.

Mediation Hilversum is aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Mocht uw inkomen niet toereikend zijn om zelf de kosten van de mediation te dragen, dan kan er, mits u voldoet aan de voorwaarden, een subsidie (= toevoeging) worden aangevraagd. Buiten een kleine eigen bijdrage, zijn er aan de mediation dan verder geen kosten verbonden.

Certificates

Name Number Valid till
ADR conflictnavigation company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) ADR.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).ADR CONFLICTNAVIGATION COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.MEDIATION-HILVERSUM-CHIEL-VAN-PRAAG.2020-04-01.RSEOAH 2025-01-01

Contact Mediation Hilversum | Chiel van Praag

  • How can i help you