Mediasi | Mediation & Training

Mediasi | Mediation & Training
Mediasi | Mediation & Training

Postal Address
Gebrande Hoefstraat 33
4715 PP Rucphen
Netherlands

Visiting Address
33, Gebrande Hoefstraat, Rucphen, North Brabant, Netherlands, 4715PP, The Netherlands

F: +31 848 315 942
M: +31 651 391 009
Description
Mediation is de beste, snelste en goedkoopste weg naar een duurzaam resultaat!
Waar mensen zijn, zijn conflicten. Door conflicten kunnen zakelijke- en privérelaties ernstig verstoord raken. Als mensen in de toekomst nog een relatie met elkaar willen of moeten hebben, is het dan ook belangrijk om een conflict goed op te lossen.

Duurzaam
De beste oplossing voor conflictoplossing is mediation. Bij mediation begeleidt een neutrale en onpartijdige mediator de communicatie en het proces waarin partijen zelf tot een oplossing komen. Juist omdat partijen hun eigen oplossing verzinnen, kunnen ze ook in de toekomst weer met elkaar verder. Ervaringscijfers geven aan dat ruim 80% van de mediations succesvol worden afgerond.

Ons aanbod
Bij Mediasi kunt u terecht voor arbeidsmediation, zakelijke mediation, echtscheidingsmediation, erfenismediation en family mediation, zowel face2face als online. Financiële vraagstukken maken veelal onderdeel uit van de situatie en vergen gedegen kennis van zaken. Onze financieel expert kan u bijstaan om inzicht te verkrijgen in (complexe) financiële posities en kan u begeleiden in de afwikkeling van deze vraagstukken. Met een advocaat werken wij nauw samen voor de juridische ondersteuning en afhandeling.


Kwaliteit
U bent verzekerd van de inzet van ervaren, professionele ADR Registermediators.
Mediasi is door International ADR-Register erkend als opleidingsinstituut. Uitsluitend erkende opleidingen geven toegang tot een register.

Contact
Wij staan voor integriteit, maatwerk en een praktische aanpak. Bel of mail en maak geheel vrijblijvend kennis met onze organisatie en werkwijze.

Certificates

Name Number Valid till
Companies | basic registration (not certified) Registered company ADR.REGISTERED COMPANY.COMPANIES | BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).MEDIASI-MEDIATION-TRAINING.2011-09-01.4E5M0B N/A
Accredited training provider Accredited agency ADR.ACCREDITED AGENCY.ACCREDITED TRAINING PROVIDER.MEDIASI-MEDIATION-TRAINING.2011-09-01.1S5D3N 2017-01-01

Contact Mediasi | Mediation & Training

  • How can i help you