Lot of support | Lotte Holwerda

Lot of support | Lotte Holwerda
Lot of support | Lotte Holwerda

Postal Address
Musicallaan 277
3543 EC Utrecht
Netherlands

Visiting Address
155, Musicallaan, Terwijde, Leidsche Rijn, Utrecht, Netherlands, 3543EC, Netherlands

T: +31 (0) 6 21875539
M: +31 (0) 6 21875539
Description
Over Lot of Support
Lot of Support is de naam van mijn praktijk. Mijn eigen naam is Lotte Holwerda. Ik ben 45 jaar. Mijn praktijk bevindt zich aan huis, op de Musicallaan 277. Dat ligt in de wijk Terweijde, in Leidsche Rijn (Utrecht) en is gemakkelijk met auto of openbaar vervoer te bereiken (dichtbij treinstation Terweijde).

Psychosociaal therapeut
Eind 2009 ben ik de opleiding tot psychosociaal therapeut gestart. In december 2014 heb ik de opleiding aan het Boswijk Instituut succesvol afgerond. Daarmee zijn alle losse eindjes in mijn ontwikkeling en loopbaan aan elkaar verbonden geraakt.

Mijn praktijk is nu uitgebreid met coaching en therapie voor volwassenen, jongeren en gezinnen. Ik ben supporter van groei en ontwikkeling. Ik zet me met hart en ziel voor jou of jullie in!

Jeugdverpleegkundige
Ik werk ook op interim basis als jeugdverpleegkundige bij de GGD. Daar spreek ik veel jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Tijdens het gesprek praten we over hun leven. Over hun thuissituatie, maar ook over school. Hoe ervaren ze het leven, hun vriendschappen en met welke vragen lopen ze rond? Waar nodig bied ik korte ondersteuning en geef ik tips. Soms verwijs ik een jongere door naar een hulpverlener die specialistische zorg kan verlenen. Het contact met jongeren, maar ook hun ouders ligt mij erg goed. Ik kan me goed verplaatsten in de onstuimige tijd die de puberteit kan zijn. Voor zowel de puber als zijn ouders.

Docent
Van oorsprong ben ik ook leraar basisonderwijs. Tussen 2000 en 2007 ben ik werkzaam geweest op een school in Bergen. Daarna heb ik mij geschoold in het geven van weerbaarheidtrainingen op sociaal, psychisch en emotioneel gebied. Ik geef een paar keer per jaar Rots en water trainingen aan jongeren in het voortgezet onderwijs.

Certificates

Name Number Valid till
ADR conflictnavigation company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) ADR.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).ADR CONFLICTNAVIGATION COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.LOT-OF-SUPPORT-LOTTE-HOLWERDA.2019-06-01.H4PG7V 2025-01-01

Contact Lot of support | Lotte Holwerda

  • How can i help you