Ik Sta Voor Verzoening | Kindercoach Krioyo | Ingemar Francisca

Ik Sta Voor Verzoening | Kindercoach Krioyo | Ingemar Francisca
Ik Sta Voor Verzoening | Kindercoach Krioyo | Ingemar Francisca

Postal Address
Hoefijzer 28 bus 4A
9880 Aalter
Belgium

Visiting Address
Hoefijzer 28 bus 4A, 9880 Aalter, Belgium

M: +32 466475230
Description
SOMS IS DE OPLOSSING DICHTER BIJ DAN JE DENKT

De afgelopen jaren heb ik mij verdiept in de thema’s vergeving en verzoening. In van mijn inspanningen hiervoor was het organiseren van Verzoendagen in Nederland. In 2014, 2015, 2017 en 2018 hebben er Verzoendagen plaatsgevonden. Het doel van de Verzoendag 2017 om de leefbaarheid in onze samenleving te te vergroten. Om te beginnen thuis, in de buurt en op het werk. Door bewustzijn te creëren rondom verzoening en vergeving naar anderen en eventueel ook naar jezelf toe.

Samenleven door de ogen van verzoening

De kern van vergeving is dat die zich op de toekomst richt en zich tegelijkertijd ook bezig houdt met het verleden. Verzoening is zowel een proces als een eindpunt. Het vraagt van ons om samen te werken in soms zeer moeilijke, barre en pijnlijke omstandigheden, om zo voorzichtig de mogelijkheden en kansen te creëren voor denkbare en haalbare oplossingen.

En jij?

Zit je met je handen in het haar omdat je een conflict hebt dat je niet kunt oplossen? Wil je iemand vergeven maar je weet niet hoe? Wil je vergiffenis vragen en je durft de eerste stap niet te zetten? Dan ben ik niet alleen je buddy en/of sparringspartner. Maar ook een luisterend oor en zoek ik samen met jou naar de oplossing die zich ergens heel diep heeft verstopt!

Als Verzoener:
1. Zoek ik samen met jou naar openingen in conflictsituaties zodat de pad naar vrede bewandeld kan worden.
2. Ondersteun en begeleid ik jou stapsgewijs bij jouw verzoenproces

Verzoening is vergelijkbaar met het schrijven van een nieuw verhaal. Een verhaal waar je samen aan werkt, je soms je taalgebruik wat aanpast, openstaat voor de zienswijze van een ander en zorgt voor een verloop en plot waar iedereen zich in kan vinden. Klik op de button hieronder en ik neem contact met jou op!

Ingemar Francisca #Ikstavoorverzoening!

Certificates

Name Number Valid till
Registration (company organization) Registered company/organization ADR.REGISTERED COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION (COMPANY ORGANIZATION).IK-STA-VOOR-VERZOENING-INGEMAR-FRANCISCA.2011-09-01.1S4H4U 2025-01-01

Contact Ik Sta Voor Verzoening | Kindercoach Krioyo | Ingemar Francisca

  • How can i help you