Helene Smit | professional in bedrijfsadvies, coaching, mediation, netwerken

Helene Smit | professional in bedrijfsadvies, coaching, mediation, netwerken
Helene Smit | professional in bedrijfsadvies, coaching, mediation, netwerken

Postal Address
Gaspeldoorn 1
NL 3984 AW Odijk
Netherlands

Visiting Address
1, Gaspeldoorn, Odijk, Bunnik, Utrecht, Netherlands, 3984AW, Netherlands

T: +31(0)6 5242 7479
M: +31(0)6 5242 7479
Description
ADR register arbiter, conflictcoach, mediator & onderhandelaar Helene Smit

Mijn dienstverlening richt zich op persoonlijke groei bij ondernemers en executives, met als doel het maximale uit zichzelf te halen en te bouwen aan nieuw perspectief. Potentieel wordt (her)ontdekt en in beweging gezet. Ik ben op verschillende terreinen actief, onder meer bij outplacement- en loopbaantrajecten van wethouders, bestuurders en professionals, als conflictcoach en (pre)mediator bij zakelijke- en arbeidsgeschillen, en als (juridisch) bestuurder.

Zelfstandig ondernemerschap? Uitgekeken op je huidige baan? Een organisatie waar je al je drijfveren kunt inzetten? Een duidelijk profiel van deze drijfveren? Herkennen waar je energie van krijgt? Verzilveren van je huidige activiteiten? Conflicten overwinnen? Ik weet hoe.
Daarnaast zijn mijn Rotterdamse nuchterheid, (bestuurs)ervaring, juridische governance- en mediationachtergrond goed inzetbaar voor interim-opdrachten.

Begeleiding bij Helene; daar kom je verder mee.

Certificates

Name Number Valid till
Companies | basic registration Registered company ADR.REGISTERED COMPANY.COMPANIES | BASIC REGISTRATION.HELENE-SMIT-PROFESSIONAL-IN-BEDRIJFSADVIES-COACHING-MEDIATION-NETWERKEN.2016-12-01.8C3J9Q N/A

Contact Helene Smit | professional in bedrijfsadvies, coaching, mediation, netwerken

  • How can i help you