Goethart consultancy | Esther Goethart

Goethart consultancy | Esther Goethart
Goethart consultancy | Esther Goethart

Postal Address
Ontginningsweg 2
5655JE Eindhoven
Netherlands

Visiting Address
2, Ontginningweg, Ooievaarsnest, Gestel, Eindhoven, North Brabant, Netherlands, 5655JE, Netherlands

T: +31 (0) 651198622
M: +31 (0) 651198622
Description
Conflicten kunnen zich in elke organisatie of bedrijf voordoen. Dat kan bijvoorbeeld zijn tussen collega's, tussen leidinggevende en medewerker, tussen bedrijven en leveranciers. Iedereen kan er wel eens direct of indirect mee te maken krijgen. Het is essentieel om hier op een effectieve manier mee om te gaan. Conflicten kosten het bedrijfsleven namelijk veel geld. Schattingen over bedragen lopen uiteen, maar feit is dat hierin een stijgende trend zichtbaar is. Het gaat niet alleen om directe, zichtbare kosten (zoals procederen), maar ook om bijvoorbeeld verlies van productiviteit, ziekteverzuim en reputatieschade.

Goethart Consultancy & Mediation biedt verschillende diensten aan die u helpen doeltreffend met conflicten om te gaan en deze te voorkomen waar mogelijk. Vanuit mijn ervaring in het bedrijfsleven begrijp ik de noodzaak van een goed werkklimaat en goede verhoudingen met leveranciers en klanten. Dit vormt immers de basis voor het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen.

Certificates

Name Number Valid till
ADR conflictnavigation company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) ADR.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).ADR CONFLICTNAVIGATION COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.GOETHART-CONSULTANCY-ESTHER-GOETHART.2018-08-01.4O2R8L 2025-01-01

Contact Goethart consultancy | Esther Goethart

  • How can i help you