Essentieplein | Mark Helmink

Essentieplein | Mark Helmink
Essentieplein | Mark Helmink

Postal Address
P.O. Box 3220
NL 3760 DE Soest
Netherlands

Visiting Address
Minstreelpad 42, 3766BV Soest

T: +31(0)644895078
M: +31(0)644895078
Description
Essentieplein is de ontwikkelaar van
- Het digital Parent-app (digitale ouder omgeving)
- Het samenwerkingsplan ouderschap (de verdieping op het ouderschapplan waardoor samenwerking wel lukt).
- Essentiecirkel en Essentie coaching programma
- Founder van de 6 oorzaken en gevolgen van Pesten.
- Verbinden samenwerken van het maatschappelijk netwerk kind
Binnen het Essentieplein vind je de specialisatie en deskundigheid vanuit de breedte met passende trainingen, programma`s en dienstverleningen om de meeste hulpvragen te kunnen voorzien van passende praktische deskundigheid om verder te komen vanuit de behoefte.

Laten we samen beoordelen wat het best past op het probleem dat ervaren wordt.

Advies en ondersteuning aan werkgevers in het zorg dragen van een preventief pestprotocol met voorkomen van uitval en verloop van medewerkers wie een (ingrijpende) levensgebeurtenis of emotioneel belastende privé gebeurtenis meemaken zonder dat het impact heeft op het team en bedrijfsresultaten van de onderneming.
Essentieplein verzorgt daarnaast trainingen aan o.a. teamleiders, hr-adviseurs en personeel in hoe te handelen vanuit vroeg signalen, kennis overdracht over de oorzaken met ontstaansopbouw van pesten en buitensluiten

Essentieplein ondersteund en begeleid mensen om Sterk zelfverzekerd te blijven staan, ongeacht hun levensverloop en situatie, door de eigen interesses en kwaliteiten in te zetten als wapen om te groeien in wat voor jezelf belangrijk is. Problemen worden preventief voorkomen en nemen af doordat jij gezien en gerespecteerd wordt als mens binnen een veilige omgeving omdat jij jouw rol bewust kan pakken binnen elke vorm van samen werken en leven vanuit het gezamenlijke belang.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking of bezoek de website.

Ondersteuning geven aan kinderen, ouders en professionals door ze bewust te maken van de oorzaken waardoor pesten, buitensluiting en het gevoel van niet gehoord worden ontstaat.

Certificates

Name Number Valid till
Companies | basic registration (not certified) Registered company .REGISTERED COMPANY.COMPANIES | BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).ESSENTIEPLEIN-MARK-HELMINK.2014-05-01.4B9D5B N/A

Contact Essentieplein | Mark Helmink

  • How can i help you