CONFLICT ! OPGELOST - group | Rob Hirsch

CONFLICT ! OPGELOST - group | Rob Hirsch
CONFLICT ! OPGELOST - group | Rob Hirsch

Postal Address
Mockveld 12
NL 6224 JL Maastricht
Netherlands

Visiting Address
12, Mockveld, Scharn, Maastricht-Oost, Maastricht, Limburg, Netherlands, 6224 JL, Netherlands

T: +31(0)854017980
M: +31(0)6423888899
Description
Waarom De ScheidingsManager?

Waarom De ScheidingsManager inschakelen bij een echtscheiding?
Een onafhankelijke, onpartijdige en gecertificeerde mediator van De ScheidingsManager is dé oplossing als u een rustige echtscheiding wilt. Wij regelen alle zaken omtrent de scheiding voor u, inclusief de gehele juridische afhandeling richting rechtbank en gemeente. De ScheidingsManager zorgt ervoor dat alle onderwerpen stap voor stap aan de orde komen met respect voor uw persoonlijke situatie. Uiteindelijk leidt dit proces tot een gezamenlijk gedragen convenant.

Uw mediator van De ScheidingsManager bewaakt de belangen van beide partijen, schept duidelijkheid, creëert rust en ontzorgt van A tot Z. Het is dus niet nodig om bij talloze instanties langs te gaan. Uw scheiding wordt afgehandeld één contactpersoon: uw ADR Registermediator. Vraag een gratis informatiegesprek aan voor een advies over uw

Scheiding: emotionele, juridische en financiële vraagstukken
Een echtscheiding is waarschijnlijk één van de moeilijkste en meest ingrijpende beslissingen in uw leven. Onrust en onzekerheid gaan meestal gepaard met slapeloze nachten, verdriet, teleurstellingen, verwijten, angsten, woede en frustraties. Het is een zware en emotionele tijd, voor u en uw eventuele kinderen.

Wij helpen u verder door de communicatie soepel te laten verlopen en de belangen van alle partijen zuiver te houden. Zo worden er goede beslissingen genomen, waar alle betrokkenen zich in de toekomst ook goed bij voelen. En vooral als er kinderen bij betrokken zijn, is een goed verloop van de scheiding cruciaal voor hun en uw welzijn.

Scheiden op een goede manier
Uw scheiding succesvol gezamenlijk afronden is ons doel. Daarbij stellen we wel de voorwaarde dat u minimaal de intentie heeft om samen tot een oplossing te komen en dat u bereidt bent om beiden aan een tafel te zitten. Dat is de enige manier om op een goede manier te kunnen scheiden.

Uw mediator staat voor kwaliteit
Uw (Register)mediator van De ScheidingsManager staat garant voor kwaliteit. U wordt van het begin tot het einde van uw scheiding perfect begeleid door een deskundige, objectieve en onpartijdige expert. Bij alle facetten van de echtscheiding, iets wat de meeste advocaten en notarissen niet kunnen bieden. Wanneer nodig kunnen wij gecertificeerde deskundigen uit ons netwerk inschakelen.

Voor wie is De ScheidingsManager?
Kort samengevat zijn wij er voor iedereen die is gehuwd, een geregistreerd partnerschap is aangegaan of samenwoont. U kunt ons op elk gewenst moment inschakelen. Vanaf het moment dat u met de gedachte loopt om te gaan scheiden, aan het begin van een scheidingstraject, maar ook als u al verwikkeld bent in (langlopende) en moeizame onderhandelingen. Zelfs wanneer u geen zicht meer heeft op een akkoord (de zogenaamde vechtscheiding), staan wij voor u klaar.

U kunt De ScheidingsManager ook alleen voor uzelf inschakelen, als scheidingscoach. Wij begeleiden u dan in alle beslissingen die u moet nemen betreffende emotionele, financiële, fiscale en juridische zaken. U wordt gecoacht, met raad en daad bijgestaan en enkel uw belangen worden behartigd.

Ons doel: een gezamenlijk gedragen echtscheiding
De ScheidingsManager probeert mensen ervan te overtuigen in goed overleg op basis van de Mediationmethodiek tot een gezamenlijk gedragen oplossing te komen. De scheiding en de afhandeling daarvan verlopen daardoor soepeler en sneller. Communicatie tussen ex-partners blijft op deze manier mogelijk, ook na de scheiding. Dit komt de ontwikkeling en opvoeding van de kinderen ten goede. En u bent meestal een stuk goedkoper uit dan bij een gemiddelde advocaat.

Certificates

Name Number Valid till
Registration (company organization) Registered company/organization ADR.REGISTERED COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION (COMPANY ORGANIZATION).CONFLICT-OPGELOST-GROUP-ROB-HIRSCH.2014-01-01.5I5X0U 2025-01-01

Contact CONFLICT ! OPGELOST - group | Rob Hirsch

  • How can i help you