Belangen in Balans | Praktijk voor coaching & mediation

Belangen in Balans | Praktijk voor coaching & mediation
Belangen in Balans | Praktijk voor coaching & mediation

Visiting Address
6, Koningshof, Harmelen, Woerden, Utrecht, Netherlands, 3481HN, Netherlands

T: +31(0)650228966
M: +31(0)650228966
Description
Mijn naam is Gerty van Roosmalen.
Van jongs af aan werd ik gegrepen door wat veranderingen met mensen doen. Dat heeft me tot nu toe niet los gelaten.

Ik ben specialist in het analyseren en oplossen van stress, problemen en conflicten die veranderingen in mensen én in organisaties tegenhouden. Ik combineer een scherpe analytische geest met warme belangstelling voor mensen, waardoor iedereen zich snel bij mij op zijn of haar gemak voelt.

Als intermediair heb ik veel ervaring op het snijvlak van belangentegenstellingen, zoals bij reorganisaties, fusies en overname. Maar ook in managementteams, tussen leidinggevende en medewerkers en (familie-)bedrijfseigenaren. Ik ben een katalysator en bruggenbouwer, breng mensen weer in contact met elkaar en met zichzelf. Zo maak ik het mogelijk boosheid, verdriet en onzekerheid bespreekbaar te maken en samen succesvol aan de toekomst te werken.

Mijn oplossingen kenmerken zich door eenvoud en hoge kwaliteit. Karakteristiek zijn mijn passie voor techniek, het organiseren van innovatief werken, verbeteren van de processen én zorg voor mensen. Als leidinggevende en als coach ben ik in staat mensen op hun gemak te stellen, bied ik duidelijkheid en structuur en stimuleer medewerkers in hun persoonlijke verantwoordelijkheden en ontwikkeling.

Een praktische aanpak, doelgerichte resultaten en welgemeende interesse in mensen, dat is waar ik voor sta!

Certificates

Name Number Valid till
ADR conflictnavigation company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) ADR.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).ADR CONFLICTNAVIGATION COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.BELANGEN-IN-BALANS-PRAKTIJK-VOOR-COACHING-MEDIATION.2011-09-01.1L9Q6U 2025-01-01

Contact Belangen in Balans | Praktijk voor coaching & mediation

  • How can i help you