Assenrode Groep BV | Harko de Jonge

Assenrode Groep BV  | Harko de Jonge
Assenrode Groep BV | Harko de Jonge

Postal Address
Loolaan 37
7314AB Apeldoorn
Netherlands

Visiting Address
33, Loolaan, Apeldoorn, Gelderland, Netherlands, 7314AB, The Netherlands

T: +31 (0) 857731953
M: +31 (0) 653967087
Description
Visie & Uitgangspunten
Het is onze overtuiging dat de kwaliteit van personeel dé bepalende factor is voor het resultaat van iedere organisatie. Daarbij gaat het dus om de juiste persoon op de perfecte positie op het juiste moment in een loopbaan. Daarvoor zijn optimale processen voor in-, door- en uitstroom van managers en medewerkers essentieel! Organisaties die dat beheersen, zullen succesvol zijn.

Mensen die werken bij een organisatie die optimaal bij hen past zijn van grote betekenis en hebben bovendien een positieve maatschappelijke impact.

Dat is precies wat wij willen bereiken met de Assenrode Groep: op ieder moment en in elke situatie de optimale match realiseren tussen organisaties en mensen. Daardoor ontstaan er gezonde organisaties en leveren we (indirect) een positieve bijdrage aan de maatschappij. Prachtig en enorm zinvol werk waar we iedere dag weer van genieten!

Vanzelfsprekend zijn we klantgericht, zorgvuldig en flexibel, maar ook kritisch. We willen de essentie begrijpen en moeten daarvoor soms stevig doorvragen. Die betrokkenheid bij onze klanten is altijd respectvol, maar leidt soms ook tot stevige gesprekken. Soms lastig, maar uiteindelijk blijkt dat onze opdrachtgevers vooral graag zaken doen met integere, kritische adviseurs. Alleen daardoor leidt samenwerking tot een langdurig partnership!

Certificates

Name Number Valid till
Companies | basic registration Registered company ADR.REGISTERED COMPANY.COMPANIES | BASIC REGISTRATION.ASSENRODE-HARKO-DE-JONGE.2019-04-01.TNPLHO 2025-01-01

Contact Assenrode Groep BV | Harko de Jonge

  • How can i help you