Archimediair | Nicole van Gelder

Archimediair | Nicole van Gelder
Archimediair | Nicole van Gelder

Postal Address
Cornelis Dopperkade 5 - 6 A
NL 1077 KL Amsterdam
Netherlands

Visiting Address
3-1, Cornelis Dopperkade, Zuidas, Amsterdam, North Holland, Netherlands, 1077KK, The Netherlands

T: +31(0)20 673 4653
M: +31(0)6 5340 6668
Description
ARCHIMEDIAIR

Als all round mediator begeleidt Nicole van Gelder individuen en groepen op meerdere terreinen: zoals arbeidsbemiddeling, zakelijke geschillen en conflicten met de overheid.

Nicole van Gelder werkt niet alleen met mensen in conflictsituaties. Ze begeleidt ook teams en individuen die willen vernieuwen. Dat kan van alles zijn, zoals het verwoorden van een missie, het ontwikkelen van een nieuwe dienst of het doorbreken van vaste patronen in een team. Nicole van Gelder is tevens een ervaren trainer en intervisor. In België en Amerika is zij opgeleid tot creative facilitator. Deze creativiteit komt op al haar werkterreinen van pas, omdat de inzet van creativiteitstechnieken mensen kan helpen om ingesleten patronen los te laten en onverwachte oplossingsstrategieën te bedenken.

Zij richtte in 2000 Archimediar op, na een carrière bij de Gemeente Amsterdam, waar zij complexe processen begeleide, zowel nationaal als internationaal. Als bruggenbouwer tussen de private en publieke sector. Als hoofd Informaticastimulering en Telecommunicatie was zij onder andere projectleider voor de verkoop van de Amsterdamse Kabeltelevisie. Dit deed zij zo succesvol dat ze daarna werd ‘uitgeleend’ aan Den Haag en Rotterdam om ook daar de kabelverkoop te begeleiden. Na haar opleiding tot mediator startte ze haar eigen bedrijf om haar zakelijke en verbindende krachten op nieuwe terreinen in te zetten en haar kennis en ervaring over te dragen op anderen.

ACHTERGROND NICOLE VAN GELDER

Vanuit communicatie en Public Affairs functies naar ambtelijk bestuurlijke functies. Uitgebreide ervaring op het hoogste bestuurlijk niveau binnen gemeentelijke en semi overheidsorganisaties. Namens meerdere gemeentes grote verkoopprojecten van kabelnetten gerealiseerd.

Ervaren onderhandelaar, mediator en facilitator. Uitstekende voorzitter en gezicht bepaler van organisaties. Initiator van beroepsverenigingen.

Intervisie begeleider, trainer mediationvaardigheden en intervisiebegeleiding

Ruime ervaring als lid van RvA en RvC.

Goede en benaderbare intermediair medewerkers en RvC/RvB (goede afweging tussen organisatie en medewerkersbelangen).
Organisatorisch, procesmatig en communicatief sterk. Gewend te opereren in complexe omgevingen, ook in de publiek private sfeer.

Certificates

Name Number Valid till
Companies | basic registration Registered company ADR.REGISTERED COMPANY.COMPANIES | BASIC REGISTRATION.ARCHIMEDIAIR.2015-03-01.0A2S2X N/A

Contact Archimediair | Nicole van Gelder

  • How can i help you