G. van der Veen

 G. van der Veen
G. van der Veen
Description
Ik ben Geeske van der Veen, geboren in 1957 te Dokkum.
Na 40 jaar Friesland, onderbroken door 3 jaar Nederlandse Antillen, woon ik sinds 1997 in Gelderland en sinds 2005 in Drempt.
Ik heb een VWO opleiding, gevolgd door werkervaring bij een lokale overheid, een productiebedrijf en een sociale werkvoorziening.
Ook heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij scholen en doe ik nog steeds vrijwilligerswerk bij een kerkelijke instelling in een bestuurlijke functie.

Een aantal jaren geleden heb ik de samenwerking tussen twee organisaties zien mislukken omdat twee sleutelfiguren in een conflict terecht kwamen.
In alle goed bedoelde pogingen om 'eruit' te komen zag ik de samenwerking steeds verder afbrokkelen. Tot de relatie zodanig bekoeld was dat men min of meer bij nul was. Vanaf dat moment realiseerde ik mij dat er een manier moest zijn om dit soort situaties te voorkomen. Korte tijd later kwam ik in contact met mediation (conflict¬bemiddeling). Ik was meteen enthousiast over deze andere methode om conflicten op te lossen.

Ik heb de twee jaar durende opleiding van het Centrum voor Conflicthan¬tering gevolgd.
Daarna heb ik 2 jaar gewerkt als zelfstandig mediator (conflictbemiddelaar) in Heteren en heb ik een aantal mediationgesprekken gevoerd in opdracht van de gemeente Duiven en de (toenmalige) gemeente Heteren.

Sinds 1 september 2012 ben ik officieel als mediator (conflictbemiddelaar) gevestigd in Doesburg.
In 2013 heb ik de training ‘Online mediation’ bij Juripax met goed gevolg afgerond. Verder heb ik de training “Werken vanuit de visie van de Eigen Kracht” gevolgd van de Eigen Kracht centrale.

De mediationgesprekken die ik gevoerd heb, o.a. tussen burgers en gemeente, zijn naar volle tevredenheid van partijen verlopen en het is tot een oplossing van het conflict gekomen. Hierdoor is voor mij in de praktijk gebleken dat het mogelijk is om ook tussen instanties en privé-personen conflicten op te lossen.

Ik ben een nuchtere Friezin met gevoel voor menselijke verhoudingen. Mijn kwaliteiten liggen in het ordenen van onoverzichtelijke situaties.
Door de training: Werken vanuit de visie van de Eigen Kracht heb ik nog meer inzicht hoe ik mensen kan helpen de regie in eigen handen te nemen.

Certificates

Name Number Valid till
Persons | full certified Master-negotiator ADR.MASTER-NEGOTIATOR.PERSONS | FULL CERTIFIED.G.-VAN DER VEEN.2014-04-01.3O8W8K N/A
Persons | full certified Mediator ADR.MEDIATOR.PERSONS | FULL CERTIFIED.G.-VAN DER VEEN.2014-04-01.5E0S9I N/A
Persons | full certified Conflictcoach ADR.ICR.CONFLICTCOACH.PERSONS | FULL CERTIFIED.G.-VAN DER VEEN.2014-04-01.6J4R5F N/A

Contact G. van der Veen

  • How can i help you