C.A. (Charlotte) Schilt

mr. C.A. (Charlotte) Schilt LLM
mr. C.A. (Charlotte) Schilt LLM
Description
Over Claws

Oprichting
Claws is in 2012 opgericht door Charlotte Schilt. Met haar kennis als jurist en als serial entrepreneur weet zij als geen ander wat ondernemers drijft. Ze is ambitieus, biedt een vernieuwende dienstverlening, gaat pragmatisch en vanuit een realistische verwachtingen te werk. Haar sterke betrokkenheid, persoonlijke benadering, en loyaliteit naar haar klanten, zijn de belangrijkste pijlers onder het succes van Claws.

Visie
Claws wil bijdragen aan een ondernemingsklimaat waarin een jurist, naast probleemoplosser, ook steeds meer als sparringpartner wordt ingezet, zodat jij je onderneming nog efficiƫnter en effectiever kunt runnen. Claws zoekt een duurzame samenwerking met haar klanten

Missie
Claws wil (juridische) ondernemerslessen zoveel mogelijk delen met iedereen die de bewonderenswaardige guts heeft te ondernemen. Claws wil daarmee bijdragen aan en deel uitmaken van het succes van deze ondernemers.

Alvast meer weten? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel 020 220 21 44.

Charlotte Schilt, LL. M

Juridische achtergrond
Na het behalen van haar Rechtenbul (2009) aan de Rijksuniversiteit Groningen, ging Charlotte aan de slag bij een juridische IT-start up in Amsterdam. Na anderhalf jaar werd ze mede-eigenaar waardoor ze ruim ervaring heeft opgedaan in ondernemerschap en het aangaan van verschillende soorten samenwerkingen. Naast het opzetten van de juridische dienstverleningstak van dit bedrijf, heeft ze ruim 250 cliƫnten aangetrokken en begeleid in juridisch inhoudelijke zaken met als focusgebieden ondernemingsrecht, arbeidsrecht en contractenrecht. In 2012 heeft Charlotte het nieuwe boutique kantoor Claws geopend.

Internationaal actief
Haar interesse in de internationale rechtspraktijk deed zij op tijdens haar werkzaamheden voor onder meer het Europees Parlement in Brussel en de Nederlandse Ambassade in Chili. Ook met Claws gaat zij regelmatig juridisch over de grens door te werken voor internationale bedrijven en buitenlandse bedrijven te helpen bij hun vestiging in Nederland.

Overige activiteiten
Naast haar activiteiten voor Claws begeleidt Charlotte vele Rechten studenten in de laatste fase van hun studie, bij het schrijven van hun juridische scriptie. Ook is zij lid van de Raad van Advies van de Stichting Socrates International Honours Society (website), een stichting die excellentie in het voortgezet en hoger onderwijs stimuleert en een landelijk platform vormt voor jonge studenten die een bijzondere prestatie in het hoger of voortgezet onderwijs neer hebben gezet.

Certificates

Name Number Valid till
Persons | full certified Master-negotiator .MASTER-NEGOTIATOR.PERSONS | FULL CERTIFIED.C.A. (CHARLOTTE)-SCHILT.2018-10-01.8U3Y5X N/A
Persons | full certified Mediator .MEDIATOR.PERSONS | FULL CERTIFIED.C.A. (CHARLOTTE)-SCHILT.2018-10-01.6W3Z0M N/A
Persons | full certified Arbitrator .ARBITRATOR.PERSONS | FULL CERTIFIED.C.A. (CHARLOTTE)-SCHILT.2018-10-01.5J4S2S N/A

Memberships and specialisms

Contact C.A. (Charlotte) Schilt

  • How can i help you