C.K. (Claudia) Simoons

 C.K. (Claudia) Simoons B-com   BBA
C.K. (Claudia) Simoons B-com BBA
Description
Het is mijn ambitie om mensen te helpen bij het verhelderen en oplossen van een conflict. Het oplossen van een conflict vermindert spanning waardoor er ruimte komt voor verdere ontwikkeling. De methode die ik toepas zorgt voor snel en duurzaam resultaat. Weten hoe ik dat doe? Neem contact met mij op voor een vrijblijvende en kosteloze kennismaking.

Achtergrond:
Ik heb ruim 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven waardoor ik zakelijke conflicten snel kan doorgronden en verhelderen. Doordat ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin ben ik tevens goed op de hoogte van kwesties die spelen binnen familiebedrijven.

Mijn werk als trouwambtenaar geeft inzicht in de grote variatie aan "familiekwesties". Dit inzicht helpt mij bij het snel doorgronden en oplossen van gevoelige zaken die spelen binnen families.

Certificates

Name Number Valid till
Certification (associate) Negotiator ADR.NEGOTIATOR.CERTIFICATION (ASSOCIATE).C.K. (CLAUDIA)-SIMOONS.2018-07-01.9N1Y3T 2025-01-01
Certification (associate) Mediator ADR.MEDIATOR.CERTIFICATION (ASSOCIATE).C.K. (CLAUDIA)-SIMOONS.2018-07-01.3T5J9H 2025-01-01

Memberships and specialisms

Contact C.K. (Claudia) Simoons

  • How can i help you