J.A. (Hans) Latour

 J.A. (Hans) Latour
J.A. (Hans) Latour
Description
==Mediator van nature==

Bij mijn bedrijvigheden als ondernemer merkte ik dat daarbij vooral het menselijke aspect me boeide. Zie hieronder hoe ik deze heb kunnen inzetten bij mijn diverse activiteiten. De opleiding tot mediator bevestigde deze "eigenschap" nog eens sterk en ik ben er van overtuigd dat deze kennis samen met mijn werkvloerervaring me tot een ideale mediator maakt voor diverse cases.

=Als recreatieondernemer
Het beheren van een recreatiebedrijf vergt veel vaardigheden op het gebied van omgang met mensen van alle sociale klassen. De vakantiegangers leven dicht bij elkaar. 
Het ineens vrij zijn van je werk en standaard leefwijze wekt soms ongewenste emoties op. Met veel plezier en toewijding probeerde ik te zorgen dat onze gasten zich veilig én op vakantie voelen. 
In deze praktijksituaties heb ik veel skills opgedaan op het gebied van conflicten oplossen.

=Als bestuurder
Bij het vervullen van bestuursfuncties stond ik bekend om mijn vaardigheid als bindende factor van mensen en hun meningen. Heb hierdoor menig bestuurscrisis kunnen afwenden.

=Als werkgever / manager
Van diverse groepen medewerkers ben ik werkgever geweest. Zowel vaste als losse krachten en vakantiewerkers.

=Als trainer
Het geven van trainingen heeft me veel gebracht op het gebied van communicatie en presentatie. Het motiveren van de deelnemers met ieder hun verschillende kijk op de trainingen was een uitdaging die ik graag aanging. 

Certificates

Name Number Valid till
Persons | associate certified Master-negotiator ADR.MASTER-NEGOTIATOR.PERSONS | ASSOCIATE CERTIFIED.J.A. (HANS)-LATOUR.2018-04-01.6C8Z7K 2024-01-01
Persons | associate certified Mediator ADR.MEDIATOR.PERSONS | ASSOCIATE CERTIFIED.J.A. (HANS)-LATOUR.2018-04-01.0X0Q5T 2024-01-01

Memberships and specialisms

Contact J.A. (Hans) Latour

  • How can i help you