G. (Diny) van Schepen

 G. (Diny) van Schepen
G. (Diny) van Schepen
Description
2dr8 is opgezet door Diny van Schepen. Diny is iemand met passie voor groei en ontwikkeling en bekijkt dingen graag vanuit een verschillend perspectief. Ze ondersteunt anderen in hun groei en verruimt je blikveld. Op inspirerende en coachende wijze geeft ze je het perspectief voor een volgende stap, zodat je zelf in staat bent het probleem op te lossen of een volgende stap te zetten in je groei.

Wat ze zelf geleerd en ervaren heeft komt sterk tot uiting in haar werk. Naast de overtuiging dat zelfsturing en eigen regie, verantwoordelijkheid en ondernemerschap, groei en ontwikkeling richtingen zijn voor onze maatschappij, ondersteunt ze vanuit bevlogenheid mensen en organisaties in hun ontwikkeling.

Beginnend in de psychiatrische zorgverlening heeft Diny daarna vele jaren in leidinggevende functies bij Ahold gewerkt. Ze combineert op unieke wijze warm persoonlijke betrokkenheid en zakelijke doelgerichtheid.

Naast het opvoeden van haar 3 kinderen heeft ze altijd ruimte gemaakt om uiting te geven aan haar creativiteit door middel van het maken van keramiek. Haar persoonlijkheid gekoppeld aan haar kennis en ervaring maken haar een impactvolle en hartverwarmende (team)coach – (gecertificeerd hNLP Master Coach en trainer), sparringspartner, ADR en MfN registermediator en trainer .

Als gecertificeerd MfN mediator hanteert Diny een zakelijke en efficiënte aanpak, waarbij de “Harvard” onderhandelingsmethode een belangrijk onderdeel is. Er kan stevig, doch respectvol, onderhandeld worden op grond van belangen om te komen tot een ander perspectief, in tegenstelling tot het onderhandelen op grond van standpunten.

Certificates

Name Number Valid till
ADR conflictnavigator | main scope - full certified Conflictcoach ADR.ICR.CONFLICTCOACH.ADR CONFLICTNAVIGATOR | MAIN SCOPE - FULL CERTIFIED.G. (DINY)-VAN SCHEPEN.2017-12-01.6E3K6T 2025-01-01
ADR conflictnavigator | main scope - full certified Mediator ADR.MEDIATOR.ADR CONFLICTNAVIGATOR | MAIN SCOPE - FULL CERTIFIED.G. (DINY)-VAN SCHEPEN.2017-12-01.0W8Y2E 2025-01-01
ADR conflictnavigator | main scope - full certified Negotiator ADR.NEGOTIATOR.ADR CONFLICTNAVIGATOR | MAIN SCOPE - FULL CERTIFIED.G. (DINY)-VAN SCHEPEN.2017-12-01.1T0H1G 2025-01-01

Memberships and specialisms

Contact G. (Diny) van Schepen

  • How can i help you