J.H. (Jan) Hofman

 J.H. (Jan) Hofman
J.H. (Jan) Hofman
Description
Conflicten, wie komt ze niet tegen?
Heeft u te maken met een conflict? Vanwege een verschil van mening, misverstand of een andere reden? Zo’n geschil kan leiden tot verwijten, onbegrip en pijn. Of zelfs tot de desastreuze gevolgen van totale verwijdering. Als escalatie dreigt, is bemiddeling zinvol.

Als conflictbemiddelaar luister ik naar de verhalen van beide partijen; onpartijdig en zonder oordeel. Ik ben betrouwbaar en innerlijk betrokken bij de situatie. Bovendien heb ik de vaardigheid om het gehoorde goed te verwoorden en reproduceren.

Vanuit mijn ervaring en opleiding in bemiddeling, sta ik naast beide partijen en trekken we samen op. Mijn begeleiding is gericht op herstel van verstoorde relaties en het voorkomen van een definitieve breuk. We werken aan wederzijds begrip en erkenning, zoeken richting en slaan bruggen. Samen zoeken we naar de gemeenschappelijke visie op basis van de feiten: het gemeenschappelijke verhaal. Zodat het conflict geen blokkade meer vormt. Een conflict kan uiteindelijk zorgen voor versterking van de eenheid. Zodat mensen weer in harmonie kunnen samenwerken en of leven.

Mijn ervaring is; dat hoe eerder men een conflict signaleert en hulp vraagt, schade en kosten worden bespaard. M.a.w. laat een conflict niet escaleren in strijd, maar trek vroegtijdig aan de bel. Het bespaart u pijn en moeite.

Tijdens mijn 33-jarige ervaring als publieksvoorlichter, coördinator van vrijwilligers (33 jaar)en als voorzitter van een ondernemingsraad (3 jaar) groeide mijn passie: “naast mensen staan en met hen op weg gaan”. Dit is nu mijn basis om te werken als conflictbemiddelaar / mediator.

In 2015 ben ik begonnen met een praktijk voor advies en ondersteuning voor relaties onder de naam Eenheid Geeft Kracht. Van daaruit werk ik als conflictbemiddelaar /mediator en help graag mee om conflicten op te lossen en relaties te herstellen wanneer u er zelf niet meer uit komt.

Wilt u mij leren kennen of meer informatie over conflictbemiddeling?
Bel of stuur een e-mail, een eerste vrijblijvende afspraak kan op korte termijn gemaakt worden.

Currently working with

Name Place Website
EenheidGeeftKracht mediation 222, Venestraat, Noorderpark, Assen, Drenthe, Netherlands, 9402 GT, Netherlands

Certificates

Name Number Valid till
Certification (associate) Negotiator ADR.NEGOTIATOR.CERTIFICATION (ASSOCIATE).J.H. (JAN)-HOFMAN.2015-12-01.7G3Q3K 2025-01-01
Certification (associate) Mediator ADR.MEDIATOR.CERTIFICATION (ASSOCIATE).J.H. (JAN)-HOFMAN.2015-12-01.9I6P9M 2025-01-01

Contact J.H. (Jan) Hofman

  • How can i help you