G.G.A.M. (Geertruid) de Vries - Akkermans

 G.G.A.M. (Geertruid) de Vries - Akkermans
G.G.A.M. (Geertruid) de Vries - Akkermans
Description
ADR register-conflictcoach, mediator & negotiator Geertruid de Vries - Akkermans

manager | mediator | coach | gespreksleider | dagvoorzitter | trouwambtenaar

Wanneer er sprake is van een conflict, kan mediation helpen. De mediator helpt partijen om weer met elkaar in gesprek te komen en samen een oplossing te bedenken waar jullie beiden achter kunnen staan. Wanneer je hulp zoekt bij persoonlijke ontwikkeling of je hebt vragen of problemen in de arbeidsrelatie met een collega of leidinggevende, dan is coaching misschien iets voor jou.

Mijn naam is Geertruid de Vries-Akkermans, ik ben mediator en zelfstandig coach. Mijn manier van werken is actief en stimulerend, waarbij ik uitga van eigen kracht. De door mij gebruikte technieken zijn sociaal-emotioneel ondersteunend en gericht op gedrag. Ik houd van eenvoud en geloof in de kracht van eigen oplossingen, waarbij ik op een stimulerende wijze ondersteuning bied.

In 2012 heb ik RECHTUiT, coaching en mediation opgericht en ben daaraan verbonden als mediator, trainer en (conflict)coach. Ik ben lid van de NMv (Nederlandse Mediators Vereniging). Met registratienummer R30729 ben ik als mediator ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand en kan daardoor onder voorwaarden subsidie (ook wel: toevoeging) voor u aanvragen indien de kosten van een mediation een belemmering zijn. Ik ben gespecialiseerd in (het voorkomen van) arbeidsconflicten.

Mijn werktijden zijn flexibel: de praktijk is geopend van maandag tm vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Indien gewenst ben ik in de avonduren beschikbaar.

Na vele jaren werkzaam geweest te zijn in de gezondheidszorg als lijn-, interim- en projectmanager richt ik me nu volledig op de mediation- en coachpraktijk. In mijn vrije tijd houd ik mij vooral bezig met muziek.

Met vriendelijke groet, Geertruid de Vries-Akkermans

Certificates

Name Number Valid till
Certification (associate) Conflictcoach ADR.ICR.CONFLICTCOACH.CERTIFICATION (ASSOCIATE).G.G.A.M. (GEERTRUID)-DE VRIES - AKKERMANS.2015-11-01.1X3Y0W 2025-01-01
Certification (associate) Negotiator ADR.NEGOTIATOR.CERTIFICATION (ASSOCIATE).G.G.A.M. (GEERTRUID)-DE VRIES - AKKERMANS.2015-11-01.1K6Y3D 2025-01-01
Certification (associate) Mediator ADR.MEDIATOR.CERTIFICATION (ASSOCIATE).G.G.A.M. (GEERTRUID)-DE VRIES - AKKERMANS.2015-11-01.2K1I9X 2025-01-01

Memberships and specialisms

Contact G.G.A.M. (Geertruid) de Vries - Akkermans

  • How can i help you