W.J.J. (Willem) Ruiterman

 W.J.J. (Willem) Ruiterman
W.J.J. (Willem) Ruiterman
Description
Willem Ruiterman

Aviation insurance specialist, Bestuursvoorzitter NMv, Mediator en Coach

Roden, Drenthe, Netherlands

Ik maak graag met u als partijen het navigatieplan voor een kansrijke uitkomst van de mediation.

Respect, vertrouwen en commitment zijn belangrijke elementen in de zoektocht naar oplossingen.

Hoe dieper het ravijn, hoe mooier de brug!

Wie Is Willem
Ik ben ondernemer, piloot, zeiler en mediator. Ik hou mij bezig met geschillen, mediation en onderhandelen. Als mediator is ben ik inzetbaar bij conflicten binnen organisaties in zorg, overheden en bedrijfsleven.

Ik begon mijn carrière in retail met diverse eigen winkels, verkocht mijn onderneming en switchte naar het vak van assurantieadviseur en financieel planner. Verkocht vervolgens opnieuw mijn bedrijf en werd piloot. Ik begon op B747-400 en was later captain op B737 300-900 en B787. Ik heb ervaring in meerdere bestuursfuncties. Naast de opleiding tot piloot ben ik geschoold in het assurantievak en financiële planning, management, zeilvaart, en mediation.

Navigeren en out of the box denken binnen procedurele omgevingen zitten mij in het bloed. Na een grote interculturele ervaring opgedaan te hebben begon ik mij te bekwamen in mediation. Ik voel als een vis in het water bij het begeleiden van mediation trajecten.

Neem contact met mij op voor een volledige CV.

Certificates

Name Number Valid till
Certificering (associate) Bemiddelaar/onderhandelaar (negotiator) .BEMIDDELAAR/ONDERHANDELAAR (NEGOTIATOR).CERTIFICERING (ASSOCIATE).W.J.J. (WILLEM)-RUITERMAN.2024-01-05.NFTVSI 2030-01-01
Certificering (associate) Mediator .MEDIATOR.CERTIFICERING (ASSOCIATE).W.J.J. (WILLEM)-RUITERMAN.2024-01-05.MIPEAA 2030-01-01

Memberships and specialisms

Contact W.J.J. (Willem) Ruiterman

  • How can i help you