J.H.R. (Jan) Meeks

 J.H.R. (Jan) Meeks MRE RMT RT
J.H.R. (Jan) Meeks MRE RMT RT
Description
Over Jan Meeks

Mijn ervaring ligt op het gebied van Real Estate (vastgoed bemiddeling bij verkoop-aankoop-huur- verhuur en advies van woningen en bedrijfspanden). Ik doe taxaties voor overheid, bedrijf en particulier inzake woningen en bedrijfspanden, management voor vastgoedbeheer, geef adviezen aan organisaties met vastgoedbeleggingen, bedrijfsorganisatie en coaching en treedt op bij geschillen middels arbitrage en mediation. Mijn doel is om mijn ontwikkelde deskundigheid te blijven inzetten tot nut van mijn klanten en de ontwikkeling van mezelf. Specialities: Woning- en BedrijfsMakelaardij - Vastgoedtaxaties- Management, Organisatie, Arbitrage en Mediation.

Welkom bij Meeks van Oijen | Makelaardij - Taxaties - Vastgoedadvies | Internet + Makelaardij voor woningen

Als woningmakelaar behoren wij tot de Internet + makelaars. Dat wil zeggen als u wilt kunt u nagenoeg alles via internet afhandelen en indien u wenst begeleiden wij u bij aan- & verkoop en huur- & verhuur van uw woning tot en met de transactie. Wij plaatsen onze koop- en huurwoningen op www.funda.nl.

Bedrijfsmakelaardij
Als bedrijfsmakelaar begeleiden wij u bij aan- & verkoop en huur- & verhuur van uw bedrijfspand tot en met de transactie. Wij plaatsen uw bedrijfspand op www.fundainbusiness.nl. U kunt uzelf digitaal, of op andere wijze, inschrijven voor het zoeken naar een gewenste woning- of bedrijfspand; Voor ieder vraagstuk dat u op het gebied van uw vastgoed heeft zoeken wij voor u de meest optimale oplossing.

Taxaties - Mediation - Arbitrage
Onze afdeling Taxatie & Advies kan op uw verzoek uw woning, bedrijfspand, grond en andere onroerende zaken taxeren voor alle soorten waarden en voor iedere instantie. Voor bedijfstaxaties doen wij TMI-taxaties. Op verzoek geven wij u vastgoedadviezen.Via de volgende site kunt u digitaal woningtaxaties aanvragen met of zonder nwwi via de website: www.degoedkoopstetaxateur.nl. Voorts bieden wij u Mediation en Arbitrage bij geschillen over vastgoed en andere vastgoed gerelateerde geschillen.

Strategisch Vastgoedadvies
De volgende thema's staan centraal in ons strategisch vastgoedadvies: Doelstellingen - Strategie - Operationele doelen
Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Vastgoedmanagement
Meeks van Oijen Vastgoedmanagement verzorgt het beheer van vastgoed zoals VVE-Beheer en het beheer van vastgoedportefeuilles.

Meer activiteiten van ons zijn Consultancy - Beleggingsadvies en Research.
Wij geven bedrijfsadviezen aan vastgoedbedrijven, woningbouwverenigingen en andere vastgoed gerelateerde bedrijven en doen bedrijfsdoorlichtingen ter verbetering van de omzet en verlaging van de kosten.

Certificates

Name Number Valid till
Certification (associate) Arbitrator ADR.ARBITRATOR.CERTIFICATION (ASSOCIATE).J.H.R. (JAN)-MEEKS.2011-09-01.7C9R7E 2025-01-01
Certification (associate) Mediator ADR.MEDIATOR.CERTIFICATION (ASSOCIATE).J.H.R. (JAN)-MEEKS.2011-09-01.4U0Y5D 2025-01-01
Certification (associate) Negotiator ADR.NEGOTIATOR.CERTIFICATION (ASSOCIATE).J.H.R. (JAN)-MEEKS.2011-09-01.0J9L0N 2025-01-01

Memberships and specialisms

Contact J.H.R. (Jan) Meeks

  • How can i help you