J. (Jolanda) van Loo

 J. (Jolanda) van Loo
J. (Jolanda) van Loo
Description
Mediation in ’t Gooi
Voor mediation in ’t Gooi ben je welkom in mijn praktijk, Omega Mediation. Ik ben Jolanda van Loo en ik sta voor jullie klaar wanneer jullie behoefte hebben aan mediation, huwelijkscoaching of preventieve mediation.

Bij Omega Mediation ben je altijd welkom voor preventieve coaching, waarbij wij alle mogelijke hobbels in de weg van jullie huwelijk bespreken. Hierdoor worden de hindernissen aanzienlijk kleiner en makkelijker te overwinnen. Wij staan ook klaar voor partners die al tegen de obstakels op zijn gebotst en eigenlijk ‘vast’ zitten. Jullie willen eigenlijk samen blijven, maar de hobbel die nu voor jullie ligt lijkt gewoonweg té hoog om samen te passeren. Omega Mediation helpt! Wat je bindt wil je bij elkaar houden en daar gaan we voor!

Helaas komt het ook voor dat samen blijven écht geen optie meer is. In dit geval ben je bij Omega Mediation welkom voor traditionele mediation, die erop is gericht om de echtscheiding zo aangenaam mogelijk te laten verlopen voor alle betrokken partijen. Een langdurig proces bij de rechter is slopend en kan vaak voorkomen worden door goed te communiceren en de juiste afspraken te maken. Hier helpen wij graag bij.

Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd als coach voor kinderen waarvan de ouders gaan scheiden, scheiden of gescheiden zijn.
Kindercoaching is belangrijk voor kinderen die te maken krijgen met de scheiding van hun ouders. Ieder kind is anders. Waar het ene kind duidelijk laat merken dat de scheiding impact heeft, wordt het andere kind juist stiller en keert het wat meer in zichzelf. Wanneer ouders scheiden, dan scheiden de kinderen mee. Kindercoaching is er voor jonge en oudere kinderen, bedoeld om de kinderen te helpen om alles een nieuw plekje te geven.

Wat vindt mijn kind ondersteunt kinderen vanuit het programma De Kinderen Scheiden Mee, gebaseerd op de methodiek van het erkende Zandkastelenprogramma®. Kindercoaching volgens de methodiek van het erkende Zandkastelenprogramma® vermindert ontstane problemen en voorkomt nieuwe problemen. Zo weet iedereen snel weer een fijne plek te vinden in de nieuwe situatie.
Wij dragen daar graag ons steentje aan bij.

Certificates

Name Number Valid till
Certification (sub scope) Training provider - AMV Opleidingen Kinderen Scheiden Mee Coach® ADR.TRAINING PROVIDER - AMV OPLEIDINGEN KINDEREN SCHEIDEN MEE COACH®.CERTIFICATION (SUB SCOPE).J. (JOLANDA)-VAN LOO.2023-02-01.EMFRDX N/A
Certification (associate) Conflictcoach ADR.ICR.CONFLICTCOACH.CERTIFICATION (ASSOCIATE).J. (JOLANDA)-VAN LOO.2021-06-01.NGYGBX 2027-01-01
Certification (associate) Negotiator ADR.NEGOTIATOR.CERTIFICATION (ASSOCIATE).J. (JOLANDA)-VAN LOO.2021-06-01.CMJFNS 2027-01-01
Certification (associate) Mediator ADR.MEDIATOR.CERTIFICATION (ASSOCIATE).J. (JOLANDA)-VAN LOO.2021-06-01.AZHXPQ 2027-01-01

Memberships and specialisms

Contact J. (Jolanda) van Loo

  • How can i help you