P.J. (Paul) Tijssen

mr. P.J. (Paul) Tijssen
mr. P.J. (Paul) Tijssen
Description
Bureau MATCH-IT is een trainings- en adviesbureau die gespecialiseerd is in projectmatig werken, training, advies, coaching, mediation en bemiddeling.

Paul Tijssen is oprichter en trainer van Match-it, tevens jurist en heeft jarenlange trainers ervaring in conflicthantering en mediation. Bij hem staat de mens centraal in al zijn facetten. Hij werkt vanuit het NLP gedachtegoed, waarbij inzicht in de eigen persoonlijke ontwikkeling en communicatie voorop staat.

Mediation
Verder kunt u terecht bij Match-it met alle aanvragen voor mediations, wij hebben een netwerk hebben van 650 mediators.


Website:www.match-it.info


Opleiding tot ADR/MfN mediator
Match-it biedt een 4-6-7-8 daagse opleiding tot erkend ADR MfN mediator aan. Wanneer u de opleiding tot ARD mediator bij Match-it volgt, doet u alle kennis op die u nodig heeft om direct als mediator aan de slag te gaan.
Wij zijn erkend door het ADR. Na deze opleiding kunt u zich verder laten scholen tot ADR Certified Mediator, voor het ADR International Register.

ASSESSMENT

Match-it verzorgt video-assessements en trainingen ter voorbereiding op het mediation assessment Court/ Registermediator.

1. Voorbereiding vaardigheden voor assessment.
2. DVD assessment t.b.v. registratie als ADR-Registermediator.
3. Live assessment t.b.v. registratie als ADR-Registermediator.

(1) Voorbereiding vaardigheden voor assessment
In een groep van maximaal 6 mediators en 2 acteurs onder begeleiding van een ervaren trainer/mediator de gehele dag intensief oefenen voor het assessment. Dat betekent dat u zelf voldoende de gelegenheid krijgt om te oefenen en feedback te krijgen, van de acteurs, van uw medecursisten en van de trainer. De feedback zal gegeven worden aan de hand van de eindtermen zoals die worden getoetst tijdens het assessment.
U krijgt aan het eind van de dag uw oefenmateriaal(dvd) mee naar huis, zodat u uw sterke punten en eventuele ontwikkelpunten nog eens rustig kunt terugzien.

Kosten € 200,- btw vrijgesteld.

Tijd: 2 dagdelen
Opleidingsdata 2016 in overleg
Lokatie; in overleg anders Arnhem


(2) Live assessment t.b.v. registratie als ADR-Registermediator

Assessoren die worden ingezet bij de beoordeling zijn geaccrediteerd door het ADR. Alle assessoren beoordelen zowel live- als video-assessments. Bij het live-assessment zijn de assessoren in de zaal aanwezig. Zij stellen zich voor aan de kandidaat voordat de mediation begint. Na afloop van de mediation, maar voor de opmaak van de score, heeft de kandidaat een zelfreflectiegesprek met de assessoren. Bij het geven van de uitslag krijgt de kandidaat desgewenst een korte toelichting.

Kosten €695,- btw vrijgesteld


(3)video assessment t.b.v. registratie als ADR-Registermediator

Bij het beoordelen van het video-assessment is de kandidaat niet aanwezig. Er is geen contact tussen de kandidaat en de assessoren. De assessoren beoordelen de video op het kantoor. Per dag beoordelen de assessoren meerdere video\'s. Per beoordeelde video wordt er, identiek aan het live assessment, een score opgesteld.

Kosten € 400,- btw vrijgesteld

Certificates

Name Number Valid till
Certification (sub scope) Conflictnavigator - auditor ADR.CONFLICTNAVIGATOR - AUDITOR.CERTIFICATION (SUB SCOPE).P.J. (PAUL)-TIJSSEN.2020-01-01.RRGSJH 2025-01-01
Certification (sub scope) Conflictnavigator - mentor ADR.CONFLICTNAVIGATOR - MENTOR.CERTIFICATION (SUB SCOPE).P.J. (PAUL)-TIJSSEN.2020-01-01.QVJMJV 2025-01-01
Certification (sub scope) Conflictnavigator - trainer ADR.CONFLICTNAVIGATOR - TRAINER.CERTIFICATION (SUB SCOPE).P.J. (PAUL)-TIJSSEN.2020-01-01.KMAVHZ 2025-01-01
Certification (full) Conflictcoach ADR.ICR.CONFLICTCOACH.CERTIFICATION (FULL).P.J. (PAUL)-TIJSSEN.2013-12-01.4W8R5N 2025-01-01
Certification (full) Arbitrator ADR.ARBITRATOR.CERTIFICATION (FULL).P.J. (PAUL)-TIJSSEN.2013-12-01.2D8Z5K 2025-01-01
Certification (full) Mediator ADR.MEDIATOR.CERTIFICATION (FULL).P.J. (PAUL)-TIJSSEN.2013-12-01.6P9W1P 2025-01-01
Certification (full) Negotiator ADR.NEGOTIATOR.CERTIFICATION (FULL).P.J. (PAUL)-TIJSSEN.2013-12-01.7A9Y7I 2025-01-01

Memberships and specialisms

Contact P.J. (Paul) Tijssen

  • How can i help you