O. Revier

 O. Revier
O. Revier
Description
Otto Revier

Otto Revier is een kosmopoliet, die in verschillende internationale functies een schat aan kennis van -en ervaring met het werken in de meest uiteenlopende culturen heeft opgedaan. Dit begon als koopvaardij-officier na zijn afstuderen aan de Hogere Zeevaartschool in Vlissingen. In 1972 startte hij een carrière bij de farmaceutische industrie. Hierbij bekleedde hij een aantal nationale en internationale functies en was hij adjunct directeur Pharma bij Hoechst in Nigeria. Bij het Amerikaanse Wyeth trad hij daarna in dienst als assistent van de Vice President Operations Noord Europa. Hij beëindigde zijn farmaceutische levensloop als algemeen directeur Nederland bij Bristol Myers en in die functie voerde hij een der grootste fusies binnen de farmaceutische industrie ooit door met het eveneens Amerikaanse Squibb. Tevens was hij geëngageerd binnen Nefarma, de branche organisatie van innoverende farmaceutische ondernemingen, waarin hij o.m. deel uitmaakte van de Beleids Adviesgroep Economische Aangelegenheden.

Otto Revier was en is een people manager pur sang, die na zijn farmaceutische carrière een eigen internationale onderneming opzette die hij enkele jaren geleden verkocht. Hij heeft toen besloten zijn expertise op intermenselijke verhoudingen binnen een diversiteit aan culturen in te zetten in de functie van Mediator. Zijn voornaamste aandachtsgebieden liggen in de relationele en communicatieve aspecten van samenwerkings-verbanden als maatschappen en problemen bij fusie- en verandertrajecten. Sinds 2012 is hij International full Certified ADR Mediator.

Mail Otto direct en persoonlijk:
otto@schipperenrevier.nl

Certificates

Name Number Valid till
Persons | full certified Mediator ADR.MEDIATOR.PERSONS | FULL CERTIFIED.O.-REVIER.2011-09-01.5L7E9W N/A
Persons | full certified Master-negotiator ADR.MASTER-NEGOTIATOR.PERSONS | FULL CERTIFIED.O.-REVIER.2011-09-01.3O6V8L N/A
Persons | full certified Arbitrator ADR.ARBITRATOR.PERSONS | FULL CERTIFIED.O.-REVIER.2011-09-01.0T6Q5V N/A

Contact O. Revier

  • How can i help you