C.J. (Corne) Borst

ing. C.J. (Corne) Borst
ing. C.J. (Corne) Borst
Description
Over Borst MaritiemBorst Maritiem is een initiatief van Corné Borst die na een aantal leerzame jaren bij een classificatie maatschappij besloten heeft ondernemer te worden om zijn opgedane kennis creatiever en effectiever te gaan inzetten bij het ontwerpen van schepen.

Ervaring

Na ervaring te hebben opgedaan bij een scheepsbouwkundig ontwerpbureau en een scheepswerf ben ik in dienst getreden bij Lloyd’s Register EMEA en heb ik gewerkt als Assistent Surveyor, Surveyor en Surveyor in Charge op het Design Support Office in Rotterdam.

Mijn werkzaamheden bestonden uit: het beoordelen van constructieve aspecten van binnenvaartschepen, zoals tankers, drogelading-schepen, veerponten, duwbakken en duwschepen evenals het afgeven van stoffenlijsten voor tankschepen, adviseren van klanten en opleiden van nieuwe medewerkers.

In mijn laatste functie was ik verantwoordelijk voor het team dat de constructie tekeningen keurt en stoffen lijsten afgeeft voor binnenvaartschepen. Mijn ervaring en kennis op het gebied van constructies, klasse regelgeving en statutaire regelgeving zoals Lloyd’s Register’s Rules and Regulations, ROSR, ADN en de EU-Directive, is groot.

Currently working with

Name Place Website
Borst Maritiem BV | Corne Borst 49d, Noord, Krimpen aan de Lek, Krimpenerwaard, South Holland, Netherlands, 2931SJ, Netherlands

Certificates

Name Number Valid till
Persons | full certified Mediator ADR.MEDIATOR.PERSONS | FULL CERTIFIED.C.J. (CORNE)-BORST.2019-01-01.HVYVRT N/A
Persons | full certified Arbitrator ADR.ARBITRATOR.PERSONS | FULL CERTIFIED.C.J. (CORNE)-BORST.2019-01-01.XOEXZV N/A

Memberships and specialisms

Contact C.J. (Corne) Borst

  • How can i help you