J. (Joop) Hofland

 J. (Joop) Hofland
J. (Joop) Hofland
Description
Jouw mediator
Joop Hofland (’66) is de mediator van BOUW DE BRUG. Met een uitgebreide en jarenlange ervaring als belangenbehartiger, waarbij hij werknemers heeft ondersteund met bemiddeling en (juridische) bijstand, neemt hij een gezonde dosis aan kennis en ervaring mee voor jouw mediation.

“Mediation levert een positieve bijdrage aan goede relaties en een prettige werksfeer. In plaats van verdere escalatie, lossen partijen samen het geschil op. Mijn missie is om mensen te helpen weer met elkaar in gesprek te gaan en houdbare oplossingen te vinden voor wat hen verdeeld houdt.”

Naast individuele ondersteuning, is Joop actief geweest als collectief onderhandelaar bij uiteenlopende werkgevers, zoals KLM, ABN AMRO, Albert Heijn, Transavia, ING en Holland Casino. Ook is hij lid geweest van verschillende klachten- en geschillencommissies.

Currently working with

Name Place Website
BOUW DE BRUG | Joop Hofland 125, Ronde Laan, Heiloo, North Holland, Netherlands, 1851ZK, Netherlands

Certificates

Name Number Valid till
ADR conflictnavigator | main scope - associate certified Negotiator ADR.NEGOTIATOR.ADR CONFLICTNAVIGATOR | MAIN SCOPE - ASSOCIATE CERTIFIED.J. (JOOP)-HOFLAND.2020-03-01.PNLCGH 2026-01-01
ADR conflictnavigator | main scope - associate certified Mediator ADR.MEDIATOR.ADR CONFLICTNAVIGATOR | MAIN SCOPE - ASSOCIATE CERTIFIED.J. (JOOP)-HOFLAND.2020-03-01.GC07TR 2026-01-01

Memberships and specialisms

Contact J. (Joop) Hofland

  • How can i help you