S.A. (Songul) Akkaya

 S.A. (Songul) Akkaya ADR Register Mediator/ ADR Register Negotiator
S.A. (Songul) Akkaya ADR Register Mediator/ ADR Register Negotiator
Description
Over Songul Akkaya

“What you do today can improve your future”
Weten dat de huidige handelingen, groot invloed hebben op de toekomst is van groot belang voor een mediatior alleen dan kun je iets betekenen voor een gericht oplossing van alle vormen van conflicten.

Songul Akkaya is een mediatior met een moderne blik op de aanpak van een conflict. Zij heeft in haar 20-jarige carrière bij diverse overheids- en maatschappelijk instellingen gewerkt. Haar kennis en expertise van de culturele aspecten van verschillende bevolkingsgroepen en het bedrijfsleven maakt haar een veelzijdig mediatior. Songul beschikt over een brede sociaal, politiek en maatschappelijke achtergrond, die haar van pas komt bij diverse vormen van mediation. Daarnaast trad zij als adviseur integraal veiligheid op binnen de overheidsinstellingen en het bedrijfsleven. Tegenwoordig is zij als fulltime mediator actief binnen haar praktijk SF-Mediation&Advies. Zij combineert haar brede interesse, passie en enthousiasme, met een sterk analytisch en empathisch vermogen, dat maakt haar een uitstekende moderne mediator met een brede kennis van etnische aspecten van verschillende bevolkingsgroepen en het (internationaal) bedrijfsleven.

In haar strategie streeft Songul ernaar dat de betrokken partijen onder een gericht begeleiding zoeken naar blijvend oplossingen. Haar prioriteit is het leggen van verbindingen om van daaruit te komen tot oplossingen die gedragen worden door alle partijen. In dat proces bewaakt zij voortdurend de actieve betrokkenheid van de deelnemers.

In haar oplossingsgerichte benadering combineert Songul Akkaya haar kennis van de samenleving, het bedrijfsleven en de overheidsinstellingen met de communicatieve vaardigheden. Zij streeft ernaar om zowel mediator als conflict oplosser te zijn voor personen professionals en het bedrijfsleven , waarbij haar enthousiasme en onpartijdigheid, neutraliteit en betrouwbaarheid inspirerend en doeltreffend werken.Zij weet de diep gaande gevoelens en belangen achter een conflict boven water te halen en daarmee de condities voor een duurzame oplossing te creëren.

Songul is aangesloten bij de ADR en daarnaast internationaal geregistreerd en gecertificeerd bij het ADR Register als mediator en negotiator en gespecialiseerd in Arbeidsconflicten, Familiemediation, Mediation in Overheidszaken, Mediation in Strafzaken en Zakelijkmediaiton.

Certificates

Name Number Valid till
Persons | associate certified Mediator ADR.MEDIATOR.PERSONS | ASSOCIATE CERTIFIED.S.A. (SONGUL)-AKKAYA.2019-08-01.PEXJB5 2025-01-01
Persons | associate certified Master-negotiator ADR.MASTER-NEGOTIATOR.PERSONS | ASSOCIATE CERTIFIED.S.A. (SONGUL)-AKKAYA.2019-08-01.EE65YB 2025-01-01

Memberships and specialisms

Contact S.A. (Songul) Akkaya

  • How can i help you