Via Parra Mediation | Dick Tolboom

Via Parra Mediation | Dick Tolboom
Via Parra Mediation | Dick Tolboom

Postal Address
Wilgendreef 223
2272 ER Voorburg
Netherlands

Visiting Address
221, Wilgendreef, Essesteijn, Voorburg, Leidschendam-Voorburg, South Holland, Netherlands, 2272 ER, Netherlands

T: +31704126217
M: +31655326556
Description
Via Parra Mediation is de naam waaronder Dick Tolboom, ADR geregistreerd mediator en conflictcoach, zijn praktijk runt. Dick Tolboom bemiddelt bij arbeidsconflicten tussen werkgevers en werknemers en anderen die hulp zoeken bij het samen oplossen van een conflict.

Bij conflicten spelen emoties en onzekerheid een grote rol. Een in het verleden goede relatie is verstoord en je ziet de toekomst erg onzeker in. De vragen die je jezelf stelt, komen we er samen wel uit? Hoe moet het nu verder? Dat zijn vragen die tijdens een conflict bij heel veel mensen opkomen.

In zo’n situatie is het prettig om er een neutrale persoon bij te hebben. Een mediator die het proces faciliteert en daardoor een klimaat schept waarin elke partij zich veilig en vrij voelt. Als mediator zorg ik er voor dat beide partijen gehoord worden en uiteindelijk samen tot de oplossing komen, om de ontstane situatie weer op orde te krijgen.

Certified practitioners within this company

Certificates

Name Number Valid till
Registration - company - organization - legal entity Registration company/organization ADR.REGISTRATION COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION - COMPANY - ORGANIZATION - LEGAL ENTITY.VIA-PARRA-MEDIATION-DICK-TOLBOOM.2018-12-01.HGKSCC 2025-01-01

Contact Via Parra Mediation | Dick Tolboom

  • How can i help you