Mediation4us | Ton Boeijen

Mediation4us | Ton Boeijen
Mediation4us | Ton Boeijen

Postal Address
Willem Alexanderplantsoen 72
2991NG Barendrecht
Netherlands

Visiting Address
72, Willem-Alexanderplantsoen, Oranjewijk, Barendrecht, South Holland, Netherlands, 2991 NG, Netherlands

T: +31(0)641924627
M: +31(0)641924627
Description
Mediation4us
Ik ben Ton Boeijen en eigenaar van Mediation4us. Ik ben werkzaam als mediator in de regio Rotterdam. U mag me als mediator benaderen om u te ondersteunen in arbeidsconflicten, echtscheidingen en overige geschillen. Als MfN Registermediator en ADR Full Certified mediator ben ik gekwalificeerd en erkend door de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM). Ook ben ik internationaal gecertificeerd bij ADR Register. Tevens ben ik aangesloten bij de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv), de grootste beroepsvereniging van professionals in mediation. Mediation is een vorm van bemiddeling, waarbij een neutrale mediator zorg draagt voor een communicatie waarbij het vinden van oplossingen die nodig zijn om bijvoorbeeld een (echt)scheiding goed af te wikkelen centraal staan. Met name als er kinderen zijn, dan wel dat er een samenwerkingsverband blijft bestaan is een goede communicatie van groot belang. Mediation heeft tevens als groot voordeel dat de kosten voor het proces van scheiding beperkt worden en de termijn en doorlooptijd ook aanzienlijk verminderd kan worden. Mediation is bij uitstek de manier om conflicten op te lossen.

Partijen die mediation overwegen bepalen zelf of zij bereid zijn mee te doen aan de mediation en kunnen zelf aangeven als ze de mediation willen beƫindigen. Pas als mensen bereid zijn met elkaar in gesprek te gaan, kan de mediation worden gestart. Vertrouwelijkheid maakt dat mensen minder moeite hebben aan de ander te vertellen hoe zij het conflict beleven en wat ze graag als oplossing zouden willen. Als mediator ben ik onpartijdig en heb ik geen enkel belang bij de uitkomst van uw oplossing. Ik ben als officier werkzaam bij de Koninklijke Luchtmacht. Voor het Ministerie van Defensie ben ik tevens werkzaam als mediator voor conflicten van uiteenlopende aard.

Certificates

Name Number Valid till
Registration (company organization) Registered company/organization ADR.REGISTERED COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION (COMPANY ORGANIZATION).MEDIATION4US-TON-BOEIJEN.2018-11-01.3X3S8B 2025-01-01

Contact Mediation4us | Ton Boeijen

  • How can i help you