Anja van de Pol | Mediator, conflict- en nalatenschapscoach & vertrouwenspersoon

Anja van de Pol | Mediator, conflict- en nalatenschapscoach & vertrouwenspersoon
Anja van de Pol | Mediator, conflict- en nalatenschapscoach & vertrouwenspersoon

Postal Address
Willem horstingstraat
NL 6711 BT Ede Gld
Netherlands

Visiting Address
Willem Horstingstraat, NL 6711 BT, Ede, Netherlands,

T: 0636188457
M: 0636188457
Description
OVER ANJA VAN DE POL

Ik ben Anja van de Pol, een 55-plusser uit de omgeving van Ede, Gelderland.

Als mediator kan ik u van dienst zijn bij arbeids- en samenwerkingsconflicten, conflicten rond nalatenschap; conflicten inzake medezeggenschapsraden of familieruzies.

Mijn missie is om mensen in vastgelopen situaties naar een oplossing te begeleiden. Ik ben gespecialiseerd in mediation en coaching bij arbeids en samenwerkingsgeschillen en bied hulp bij het regelen van nalatenschap. Daarnaast ben ik vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen.
Vrijwel mijn gehele carrière ben ik al werkzaam in de zorg. In de afgelopen jaren was ik onder meer werkzaam als begeleider van verstandelijk beperkte mensen, locatiemanager van een intramurale voorziening voor mensen met een verstandelijke beperking, ondersteuner van cliëntenraden en beleidsmedewerker kwaliteit. Mijn kracht ligt voornamelijk op het inhoudelijk vlak. Ik heb een groot inlevingsvermogen, ben vriendelijk, tolerant, en analytisch denker. Daarnaast ben ik flexibel en praktisch ingesteld en staat gelijkwaardigheid bij mij hoog in het vaandel.

Mijn visie komt voort uit de systeemtheorie en uit mijn compassie met mensen. Ieder mens is anders en ieder mens is uniek, juist de verschillen vind ik inspirerend. Voor mij is het van belang onderscheid te maken tussen gedrag en persoon. De mensen zien en begrijpen vanuit hun context.

Certificates

Name Number Valid till
Companies | basic registration Registered company ADR.REGISTERED COMPANY.COMPANIES | BASIC REGISTRATION.ANJA-VAN-DE-POL-MEDIATION-VERTROUWENSPERSOON.2016-07-01.5V3O3M 2021-07-01

Contact Anja van de Pol | Mediator, conflict- en nalatenschapscoach & vertrouwenspersoon

  • How can i help you