J.W. (Jolanda) Kap

 J.W. (Jolanda) Kap
J.W. (Jolanda) Kap
Description
Als scheidingsspecialist bieden wij maatwerk om er als ouders goed uit te komen na de scheiding. Wanneer je gaat scheiden heb je ontzettend veel vragen en moet er nog veel meer geregeld worden. Wij helpen graag bij al deze vragen en willen rust bieden in deze nieuwe situatie.

Mijn man Wouter en ik weten door onze eigen scheiding hoe ontzettend belangrijk het is om goede afspraken te maken tijdens dit proces. Wij hebben er dan ook bewust voor gekozen om samen de gesprekken te voeren. Op deze manier is er balans aan tafel en wordt als zeer prettig ervaren.
In onze praktijk nemen wij jullie mee om van het partnerschap naar ouderschap te gaan. Belangrijk is om rust en veiligheid te creƫren voor jullie zelf maar zeker voor het allerbelangrijkste in jullie leven, jullie kinderen.
Wij denken mee, begeleiden jullie in alle stappen die genomen moeten worden en zetten ons netwerk in waar nodig is. De kinderen staan bij ons centraal en zijn de belangrijkste reden om er samen goed uit te komen.

Kortom wij willen ervoor zorgen dat jullie als ouders er samen goed uitkomen om ieder een toekomst op te kunnen bouwen voor jullie kinderen.

Certificates

Name Number Valid till
Persons | associate certified Mediator ADR.MEDIATOR.PERSONS | ASSOCIATE CERTIFIED.J.W. (JOLANDA)-KAP.2018-12-01.BS79QQ 2024-01-01
Persons | associate certified Master-negotiator ADR.MASTER-NEGOTIATOR.PERSONS | ASSOCIATE CERTIFIED.J.W. (JOLANDA)-KAP.2018-12-01.BE5KMK 2024-01-01
Persons | associate certified Conflictcoach ADR.ICR.CONFLICTCOACH.PERSONS | ASSOCIATE CERTIFIED.J.W. (JOLANDA)-KAP.2018-12-01.WSZGMK 2024-01-01

Memberships and specialisms

Contact J.W. (Jolanda) Kap

  • How can i help you