Thijs Evers

Drs. Thijs Evers MCR FRICS
Drs. Thijs Evers MCR FRICS
Description
REAL solutions (Zelfstandig Vastgoed Adviseur), Mediator in Vastgoed, RICS, Sint Jacobs Godshuis, Lid Outer Circle Van Ede & Partners.

‘REAL solutions’ staat voor het bedenken en implementeren van echte oplossingen op het gebied van commercieel vastgoed. Door op bijzondere of piekmomenten een externe vastgoedprofessional in te huren met passie voor zijn vak, wordt op een efficiëntere manier en misschien ook nog wel met een beter resultaat, het gewenste doel bereikt.

Zo draag ik mijn steentje bij
We moeten onze kijk op het bestaande vastgoed veranderen. Er wordt door partijen nog steeds tegen beter weten in hard gewerkt aan herstel van het oude, maar dat is volgens mij zinloos. We hebben nieuwe vastgoedmodellen nodig met aandacht voor diversiteit in het aanbod en aandacht voor de eindgebruiker. Zonder gebruiker geen cash flow en dus geen “waarde”.

Ik heb integriteit en eerlijk zaken doen hoog in het vaandel staan. Die waarden komen voor mij samen bij de RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors). In 2012 werd ik lid van de Member Services & Network Commissie (MS&N) van RICS Nederland en in 2013 nam ik zitting in het bestuur. Op dit moment ben ik verantwoordelijk voor de contacten met de vier geaccrediteerde opleidingen in Nederland (ASRE, TIAS, RUG en Saxion). Verder treed ik elk jaar op als counselor en assessor voor kandidaat leden op weg naar hun lidmaatschap (www.rics.org).

En verder? Verder ga ik gewoon door met wat ik de afgelopen jaren al deed, namelijk zonder poespas echte oplossingen bedenken én implementeren op het gebied van commercieel vastgoed.

Vrijwilligerswerk
- Jacobs Godshuis: is een charitatief vermogenfonds actief in de regio Haarlem. In het College van Regenten ben ik verantwoordelijk voor de vastgoed portefeuille (www.sintjacobsgodshuis.nl).
- Van Ede & Partners : ik sta mensen met raad en daad bij die overwegen hun eigen zaak te beginnen of actief willen worden in de wereld van het commercieel vastgoed. Deze rol vervul ik als lid van de “Outer Circle” van Van Ede & Partners in Amsterdam, een bureau voor outplacement, loopbaanbegeleiding en coaching (www.vanede.nl).

Currently working with

Name Place Website
Mediators in Vastgoed Meer en Boslaan 49, NL 2103 VN, Heemstede, Netherlands,

Certificates

Name Number Valid till
Persons | associate certified Arbitrator ADR.ARBITRATOR.PERSONS | ASSOCIATE CERTIFIED.THIJS-EVERS.2018-07-01.1X2N7N 2024-01-01
Persons | associate certified Master-negotiator ADR.MASTER-NEGOTIATOR.PERSONS | ASSOCIATE CERTIFIED.THIJS-EVERS.2018-07-01.4H0Z9N 2024-01-01
Persons | associate certified Mediator ADR.MEDIATOR.PERSONS | ASSOCIATE CERTIFIED.THIJS-EVERS.2018-07-01.8C9U6L 2024-01-01

Memberships and specialisms

Contact Thijs Evers

  • How can i help you