M. (Marcel) Jordan

 M. (Marcel) Jordan
M. (Marcel) Jordan
Description
Een conflict kan eenvoudig ontstaan. Indien er emotie en trots komt kijken, dan kan een conflict dusdanig snel uit de hand lopen zodat er niet meer gecommuniceerd kan worden waardoor het conflict een groot probleem kan worden wat ogenschijnlijk alleen nog maar opgelost kan worden via een rechter. Dit betekent veelal een lange kostbare procedure waarin diverse advocaten met of tegen elkaar in conclaaf gaan.

Soresco kan het verschil maken door de communicatie tussen de 2 partijen te voeren zodat er wellicht toch nog een gezamenlijke pragmatische oplossing gevonden wordt, voordat alles uit handen gegeven wordt aan advocaten. Soresco focust op de oplossing en niet op het probleem..

Soresco kiest geen partij, ook niet voor de opdrachtgever, maar streeft alleen een voor beide partijen acceptabele oplossing.

Certificates

Name Number Valid till
Certification (associate) Negotiator ADR.NEGOTIATOR.CERTIFICATION (ASSOCIATE).M. (MARCEL)-JORDAN.2017-12-01.8E2G7A 2025-01-01
Certification (associate) Mediator ADR.MEDIATOR.CERTIFICATION (ASSOCIATE).M. (MARCEL)-JORDAN.2017-12-01.3Q3U1W 2025-01-01

Memberships and specialisms

Contact M. (Marcel) Jordan

  • How can i help you