A.M. (Anja) de Haan

 A.M. (Anja) de Haan
A.M. (Anja) de Haan
Description
ANJA DE HAAN

Doorzettingsvermogen, onafhankelijkheid, respect, zorgzaam en positief in het leven staan, zijn waarden die ik van huis uit heb meegekregen. Dit heeft mij tot een de vrouw gemaakt die ik ben en waar ik voor sta.

Ook ik heb keuzes gemaakt in mijn leven. Onlangs nog: blijf ik als Business Controller werken, wat ik met veel plezier doe, of kies ik voor mijn passie -hulp bieden bij het oplossen van conflicten en mensen helpen bij het maken van keuzes? De laatste is het geworden, door de opleiding te volgen tot mediator, de specialisatie familie mediator en keuzecoach.

Al vroeg in mijn loopbaan heb ik ervaren dat ik voor mensen een vraagbaak ben en dat ik het leuk vind om mensen te helpen meer plezier in hun werk te krijgen. Als interimmer kom ik bij veel bedrijven en is dat besef steeds groter. Ook merk ik dat er op de werkvloer vaak conflicten en meningsverschillen zij die nooit uitgesproken worden.

Ook na mijn scheiding ben ik een vraagbaak voor veel mensen, hoe om te gaan met?! Op het gebied van scheidingen en arbeidsrelaties ben ik een ‘ervaringsdeskundige’.

Handelen in het belang van de kinderen vind ik dan ook cruciaal bij een scheiding. En ieder arbeidsconflict hoeft niet te eindigen in een einde dienstverband als de lucht geklaard is!

Certificates

Name Number Valid till
Persons | associate certified Conflictcoach ADR.ICR.CONFLICTCOACH.PERSONS | ASSOCIATE CERTIFIED.A.M. (ANJA)-DE HAAN.2017-03-01.3M0H2I 2022-03-01
Persons | associate certified Master-negotiator ADR.MASTER-NEGOTIATOR.PERSONS | ASSOCIATE CERTIFIED.A.M. (ANJA)-DE HAAN.2017-03-01.0V1O2M 2022-03-01
Persons | associate certified Mediator ADR.MEDIATOR.PERSONS | ASSOCIATE CERTIFIED.A.M. (ANJA)-DE HAAN.2017-03-01.3J7Q0F 2022-03-01

Memberships and specialisms

Contact A.M. (Anja) de Haan

  • How can i help you