J.A.M. (Hannie) Uiterwaal

 J.A.M. (Hannie) Uiterwaal
J.A.M. (Hannie) Uiterwaal
Description
Wie ben ik

Mijn naam is Hannie Uiterwaal.

Ik werk als gecertificeerd Arbeidsmediatior en gecertificeerd Vertrouwenspersoon. Ik houd van klare taal: gewone mensentaal bij moeilijke communicatievraagstukken.

Achtergrond

Jarenlang werkte ik als communicatieadviseur en was ik breed inzetbaar op het gebied van campagnes, interne communicatie en presentatietechnieken. Sinds 2013 ben ik opgeleid tot mediator en daarbij komen mijn communicatie-vaardigheden goed van pas!

Als mediator beschik ik over bijzondere technieken om het proces van mediation tot een goed einde te brengen. Een mediator luistert, geeft hints. De rol van de mediator stopt als de mediation eindigt en er afspraken zijn gemaakt. Die afspraken kunnen worden vastgelegd in een afsprakenlijst of in een rechtsgeldige vaststellingsovereenkomst, die wettelijke en bindende kracht heeft voor partijen.

Als extern vertrouwenspersoon kom ik in bedrijven bij situaties van ongewenst gedrag. Ook kan ik bedrijven adviseren in beleidsmatige aanpak van ongewenst gedrag.

Als mens houd ik ervan om lange afstanden te wandelen, met mijn (klein)kinderen van alles te ondernemen en om te genieten van de natuur. Reizen is mijn grote passie. Ik ben buurtbemiddelaar en werk/denk mee bij een ontwikkelingsproject in Guatemala. Mijn motto: mijn glas is half vol!

Certificates

Name Number Valid till
Certification (sub scope) Mediator - work place mediator ADR.MEDIATOR - WORK PLACE MEDIATOR.CERTIFICATION (SUB SCOPE).J.A.M. (HANNIE)-UITERWAAL.2021-11-01.ONKJSH 2027-01-01
Certification (full) Mediator ADR.MEDIATOR.CERTIFICATION (FULL).J.A.M. (HANNIE)-UITERWAAL.2021-11-01.KAIJLU 2027-01-01
Certification (full) Negotiator ADR.NEGOTIATOR.CERTIFICATION (FULL).J.A.M. (HANNIE)-UITERWAAL.2021-11-01.ISUFWH 2027-01-01

Memberships and specialisms

Contact J.A.M. (Hannie) Uiterwaal

  • How can i help you