M. (Maya) Toneva

 M. (Maya) Toneva
M. (Maya) Toneva
Description
Over mij

Ik ben Maya Toneva en sinds maart 2016 zelfstandig ondernemer in mijn bedrijf Maya Mediation.

Na vele jaren als HRM-manager en veel ervaring in het managen en coaching van zowel teams als management heb ik de stap genomen naar zelfstandig ondernemerschap. HRM is een prachtig vak, maar ik voelde mij steeds meer aangetrokken tot het helpen bij het oplossen van conflicten. Daarom heb ik de complete Mediationopleiding gevolgd bij The Lime Tree. Met het succesvol afronden van deze opleiding ben ik gecertificeerd mediator namens ADR Register en Mediators Federatie Nederland (MfN). Via deze kwaliteitsregisters wordt de kwaliteit van mediators gevolgd en gewaarborgd en ik ben dan ook trots dat ik door hen gecertificeerd ben.

Ik ben geboren in Bulgarije en spreek deze taal dan ook vloeiend. Natuurlijk spreek ik ook goed Nederlands, hoewel u kunt horen dat dit niet mijn moedertaal is. Het voordeel van mijn Bulgaarse achtergrond is dat ik u ook heel goed kan ondersteunen bij conflicten die het resultaat zijn van culturele verschillen met partijen uit deze regio.

Ik vind het belangrijk om mijn vaardigheden continu op peil te houden en maak dan ook regelmatig gebruik van bijscholing. Zo bent u verzekerd van een professionele up-to-date mediator. Ook deel ik mijn kennis en vaardigheden graag met u, uw medewerkers en uw managementteam, bijvoorbeeld in de vorm van een training communicatievaardigheden.

Certificates

Name Number Valid till
ADR conflictnavigator | main scope - full certified Mediator ADR.MEDIATOR.ADR CONFLICTNAVIGATOR | MAIN SCOPE - FULL CERTIFIED.M. (MAYA)-TONEVA.2021-05-01.PZRGXB 2027-01-01
ADR conflictnavigator | main scope - full certified Negotiator ADR.NEGOTIATOR.ADR CONFLICTNAVIGATOR | MAIN SCOPE - FULL CERTIFIED.M. (MAYA)-TONEVA.2021-05-01.CKMPTF 2027-01-01

Memberships and specialisms

Contact M. (Maya) Toneva

  • How can i help you