H. (Heidi) Verschoor

 H. (Heidi) Verschoor Msc
H. (Heidi) Verschoor Msc
Description
Ik ben Heidi Verschoor. Geboren en getogen in Meerkerk en nu tevreden gesetteld in Gorinchem. Ik maak graag tijd vrij voor leuke, zinvolle zaken. Zinvol is voor mij: het dient een gewenst doel, het is nuttig of nodig en het verspilt geen tijd, geld en energie.

In mijn omgeving hoor ik vaak opmerkingen als: ‘Ik kom er niet aan toe’, ‘Ik weet niet hoe…’, ’Als ze nu eens …’, ‘Ik moet eigenlijk…’ of ‘Waarom doen we het niet zo…’.

We zien dat het beter kan en hebben vaak hele goede ideeën, maar we weten niet hoe te beginnen. Ik zie direct mogelijkheden om tot een oplossing voor het probleem te komen en wil daar dan het liefst meteen mee aan de slag. Ik krijg veel energie van organiseren en verbinden en daarom besloot ik van mijn talent mijn werk te maken.

Verbeterkracht is in 2018 gestart met als doel anderen te helpen doelen te realiseren door alles makkelijker en efficienter te doen. Aan de hand van de processen die er zijn om de klantwens te realiseren, gaan we met de mensen aan de slag. Dat kan een verbeterproject zijn, procesoptimalisatie, een participatietraject of een (preventieve) mediation.

Ik ben enthousiast, positief en eerlijk en houd van dansen, zon, trompet spelen, vakantie en lekker eten. Wil je meer weten? Vraag maar! Ik ben goed in luisteren, organiseren, verbinden en verbeteren. Ik kom afspraken na en realiseer concrete resultaten.

Ik heb veranderkunde en logistiek gestudeerd en ik ben mediator, Lean Six Sigma Black Belt en professional organizer. In diverse commerciële- en overheidsbedrijven deed ik ervaring op als projectleider, verbinder en verbeteraar. De oplossing voor een situatie is altijd dichtbij te vinden, namelijk in de persoon of organisatie zelf.

Iedereen heeft verbeterkracht.

Currently working with

Name Place Website
Verbeterkracht | Heidi Verschoor 354, Voermanstraat, Gildenwijk, Gorinchem, South Holland, Netherlands, 4204RP, The Netherlands

Certificates

Name Number Valid till
ADR conflictnavigator | full certified Mediator ADR.MEDIATOR.ADR CONFLICTNAVIGATOR | FULL CERTIFIED.H. (HEIDI)-VERSCHOOR.2021-02-01.AF8EGI 2027-01-01
ADR conflictnavigator | full certified Negotiator ADR.NEGOTIATOR.ADR CONFLICTNAVIGATOR | FULL CERTIFIED.H. (HEIDI)-VERSCHOOR.2021-02-01.KKX5EX 2027-01-01

Memberships and specialisms

Contact H. (Heidi) Verschoor

  • How can i help you