A. (Andre) Tolman

 A. (Andre) Tolman Mfp
A. (Andre) Tolman Mfp
Description
Lifemediation.nl, het opleidingsinstituut voor Mediation, heet u hartelijk welkom. Als u geïnteresseerd bent in de basisopleiding ADR Registermediator / MfN Registermediator en aanvullende specialisatie opleidingen, zoals Familiemediator, Echtscheiding, Nalatenschap Mediator en Arbeidsmediator en EchtscheidingCoach, leiden wij u graag op.

Voor het onderhouden van de Registratie tot ADR Registermediator / MfN Registermediator worden diverse Permanente Educatie Trainingen aangeboden, zowel op gebieden van Communicatievaardigheden als wel de nodige Kennisvaardigheden. Denk aan de integratie van NLP in de beroepspraktijk van de Mediator, de Lifecoach of de Financieel Life Planner. Of het effectief toepassen van het Enneagram en het familiesysteem tijdens gesprekken waardoor je een beter inzicht ontwikkelt waar het echt overgaat. Naast vaardigheden biedt Lifemediation.nl ook inhoudelijk vergaande trainingen zoals alimentatierekenen, het verdelen van het vermogen, de eigen woning plus de hypotheek en Wet Pensioenverevening. Lifemediation.nl is een is CRKBO gecertificeerd, en door het SKM erkend opleidingsinstituut met een duidelijke missie/visie.

Doelgericht

De trainers van Lifemediation.nl hebben praktijkervaring in de verschillende disciplines, hebben diepgaande kennis over de onderwerpen en zijn heel creatief en toekomstgericht in hun vaardigheden. Met veel inzet, humor en doelgerichtheid worden de trainingen en opleidingen gegeven. Er wordt in het hele aanbod veel samengewerkt en geoefend; "doen is leren" staat centraal en interactie is een sleutelwoord. De theoretische kennis wordt afgewisseld met aansprekende praktijkvoorbeelden en casuïstiek waardoor de trainingen en opleidingen een uitdagend karakter hebben.

Geïnteresseerd? Neem de tijd en kijk op uw gemak rond op onze nieuwe website. De opleidingsgidsen kun je geheel vrijblijvend opvragen. U kunt u ook vrijblijvend aanmelden voor onze informatieavonden.

Certificates

Name Number Valid till
Persons | full certified Master-negotiator ADR.MASTER-NEGOTIATOR.PERSONS | FULL CERTIFIED.A. (ANDRE)-TOLMAN.2011-09-01.6A0K4Q N/A
Persons | full certified Mediator ADR.MEDIATOR.PERSONS | FULL CERTIFIED.A. (ANDRE)-TOLMAN.2011-09-01.5Q5X9A N/A

Memberships and specialisms

Contact A. (Andre) Tolman

  • How can i help you