Y.R. (Ydo) Heijsman

 Y.R. (Ydo) Heijsman
Y.R. (Ydo) Heijsman
Description
Ydo Heijsman | international certified EMCI yachtsurveyor, appraiser, arbitrator & mediator.

Er zijn van die mensen die zoveel affiniteit met watersport hebben, dat je niet zeker weet of er nu bloed of water door hun aderen stroomt. Ydo Heijsman is zo’n mens.

Ydo begon zijn leven als zoon op een binnenvaartschip, waarop hij ook meevoer. Na een aantal jaren zelf gevaren te hebben koos hij voor een leven aan wal, zonder boten en water. Dit was aan Ydo absoluut niet besteed en al snel was hij werkzaam in de watersport. Binnen de watersportbranche heeft hij erg veel ervaring opgedaan, met name op het praktische vlak.

Vervolgens heeft Ydo nog jaren in het nautische wezen van de verzekeringswereld gewerkt. Hiermee werd zijn ervaring en kennis zo compleet dat een nieuwe uitdaging werd aangegrepen; in mei 2002 is Heijsman Scheepsexpertise opgericht.

Werkwijze

Ydo is door zijn praktijkervaring geen expert die met een stropdas op uw boot zal verschijnen. Het is juist iemand die niet bang is van vieze handen, die zich overal tussen laat zakken om het te nader te onderzoeken. Hij zal dan ook regelmatig in een overall te vinden zijn.

Ydo is iemand die met heel veel plezier zijn beroep uitoefent, waarbij hij de contacten met de klanten erg leuk vindt. U zult als klant dan ook iemand aan boord krijgen waar de watersportliefde vanaf straalt!

Currently working with

Name Place Website
Heijsman Scheepsexpertise 2a, Kloosterstraat, Binnenstad, Zaltbommel, Gelderland, Netherlands, 5301BM, Netherlands

Certificates

Name Number Valid till
ADR conflictnavigator | full certified Arbitrator ADR.ARBITRATOR.ADR CONFLICTNAVIGATOR | FULL CERTIFIED.Y.R. (YDO)-HEIJSMAN.2013-01-01.9N6X1U 2025-01-01
ADR conflictnavigator | associate certified Mediator ADR.MEDIATOR.ADR CONFLICTNAVIGATOR | ASSOCIATE CERTIFIED.Y.R. (YDO)-HEIJSMAN.2011-09-01.8G1K4P 2020-01-01
ADR conflictnavigator | associate certified Negotiator ADR.NEGOTIATOR.ADR CONFLICTNAVIGATOR | ASSOCIATE CERTIFIED.Y.R. (YDO)-HEIJSMAN.2011-09-01.8F9A8O 2020-01-01

Memberships and specialisms

Contact Y.R. (Ydo) Heijsman

  • How can i help you