WB Mediation | Wendy Müller - Beers

WB Mediation | Wendy Müller - Beers
WB Mediation | Wendy Müller - Beers

Postal Address
P.O. Box 5
NL 8200 AA Lelystad
Netherlands

Visiting Address
32, Zilverparkkade, Stadshart, Lelystad, Flevoland, Netherlands, 8232 WJ, Netherlands

T: +31(0)6 1078 3799
M: +31(0)6 1078 3799
Description
WB Mediation richt zich op ouders en kinderen in (echt)scheiding

Bij echtscheidingen wordt steeds vaker van mediation gebruik gemaakt. Mediation is een methode om buiten de rechter conflicten op te lossen.

Het is belangrijk dat uw emoties niet de overhand krijgen bij het nemen van doorgaans ingrijpende beslissingen. Een mediator helpt bij het hanteren van emoties zodat men beter in staat is de juiste beslissingen te kunnen nemen voor nu en voor de toekomst. De mediator weet de partijen te begeleiden om met elkaar op een effectieve wijze in gesprek te blijven en tot afspraken te komen.

Bij een (echt)scheiding zijn er ingrijpend veranderingen in het leven van de partners, maar ook van de kinderen. Er moet van alles worden geregeld en er komen veel emoties of zelfs ruzie bij kijken. Emoties als verdriet, angst, zorgen en rouw kunnen opspelen. En hoe zit het met de nieuwe levenssituatie? Hoe ziet het er financieel uit? Hoe ziet de nieuwe toekomst eruit? Zorgverdeling van de kinderen, omgangsregeling, alimentatie, huis, inboedel, vermogen, schulden, fiscale wijzigingen zijn allemaal belangrijke zaken om te bespreken en afspraken over te maken.

Na de scheiding

Na de scheiding begint het nieuwe leven, dan komen de wezenlijke veranderingen voor de gescheiden partners/ouders en kinderen. WB Mediation biedt ook trainingen aan om te leren met deze nieuwe situatie om te gaan.

Certificates

Name Number Valid till
Registration (company organization) Registered company/organization ADR.REGISTERED COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION (COMPANY ORGANIZATION).WB-MEDIATION-WENDY-MüLLER-BEERS.2015-08-01.1Y0X7L 2025-01-01

Contact WB Mediation | Wendy Müller - Beers

  • How can i help you