Van Rennes Mediation & Training - Nienke van Rennes Verhoeff

Van Rennes Mediation & Training - Nienke van Rennes Verhoeff
Van Rennes Mediation & Training - Nienke van Rennes Verhoeff

Postal Address
Bennekom
Netherlands

Visiting Address
Bennekom, Ede, Gelderland, Netherlands

T: +31(0)6 12338183
M: +31(0)6 12338183
Description
Je hebt een conflict of dreigt in conflict te komen met een ander. Een nare situatie, de sfeer is niet positief, er gaan verwijten heen en weer. Je hebt het idee dat de ander een heel ander belang heeft bij de uitkomst van het conflict dan jij, maar is dat wel zo? Met mediation bepaal je samen met je gesprekspartner tot welke oplossing je komt.

Ik ben er om jullie naar die oplossing te begeleiden. De kans op een duurzame afspraak en een redelijke
verstandhouding is na een succesvolle mediation vaak groter, dan bij een rechtszaak. Als je van de ander ziet dat hij/zij er ook uit wil komen, neemt de eigen bereidheid ook toe.

Naast mediation ben ik ook trainer gespreksvaardigheden en technieken en trianingsacteur. Voor uitgebreide informatie verwijs ik u graag door naar mijn website: www.vanrennesmediation.nl.

Certificates

Name Number Valid till
ADR conflictnavigation company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) ADR.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).ADR CONFLICTNAVIGATION COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.VAN-RENNES-MEDIATION-TRAINING-NIENKE-VAN-RENNES-VERHOEF.2021-12-01.HPOYIQ 2027-01-01

Contact Van Rennes Mediation & Training - Nienke van Rennes Verhoeff

  • How can i help you