Van Hilten De Vries Van Ruitenbeek | Advocaten & Mediators

Van Hilten De Vries Van Ruitenbeek | Advocaten & Mediators
Van Hilten De Vries Van Ruitenbeek | Advocaten & Mediators

Postal Address
Nassaulaan 15
NL 2514 JT Den Haag
Netherlands

Visiting Address
van Hilten de Vries van Ruitenbeek (HVR) Advocaten & Mediators, 15, Nassaulaan, Willemspark, Centrum, The Hague, South Holland, Netherlands, 2514 JT, Netherlands

T: +31(0)703617002
F: +31(0)703616032
Description
In een prettige omgeving krijgt u bij HVR op professionele en persoonlijke wijze aandacht voor uw zaak.

Wij richten ons op familierecht in de brede zin van het woord en op de algemene praktijk. Een Family office met 9 ervaren advocaten/mediators die zich bezighouden met zowel de nationale als internationale praktijk. Twee advocaten houden zich tevens bezig met het contractenrecht, vastgoed, arbeids- en tuchtrecht (zie: Praktijkgebieden). Wij werken nauw samen met fiscalisten, accountants en notarissen.

Ons kantoor is centraal gelegen in een prachtig negentiende-eeuws deel van Den Haag, nabij het Plein 1813. Parkeren is geen probleem en ook per openbaar vervoer zijn wij uitstekend bereikbaar. Wij bieden de mogelijkheid van gratis parkeren.

Tevens hebben wij vanaf 1 september 2015 een spreeklocatie aan de Emmalaan 25 in Amsterdam Oud-Zuid (Hoek Koninginneweg/Emmalaan).

Certificates

Name Number Valid till
Registration (company organization) Registered company/organization ADR.REGISTERED COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION (COMPANY ORGANIZATION).VAN-HILTEN-DE-VRIES-VAN-RUITENBEEK-ADVOCATEN-MEDIATORS.2011-09-01.6H0L5G 2025-01-01

Contact Van Hilten De Vries Van Ruitenbeek | Advocaten & Mediators

  • How can i help you