J-a-n | Jan Werkhoven MBA

J-a-n | Jan Werkhoven MBA
J-a-n | Jan Werkhoven MBA

Postal Address
Duistervoordseweg 76
NL 7391 CH Twello
Netherlands

Visiting Address
102, Duistervoordseweg, Twello, Voorst, Gelderland, Nederland, 7391CH, Nederland

T: +31(0)571276832
M: +31(0)6 4869 0556
Description
J-a-n Mediation mens en werk
Als vijfjarige jongen droomde ik ervan om Wegenwachter te worden. Als een superheld in een leren pak op een gele motor gestrande mensen te hulp schieten, wat kon er mooier zijn dan dat? Nu, vele jaren later, staat er 'mediator' onder mijn naam. Toch voel ik mij wel degelijk een Wegenwachter.
Zoals de wereld continu in beweging is en altijd verandert, blijf ik mijn hele leven bewegen. Mijn ambitie om altijd te blijven leren en mijn nieuwsgierigheid, lef en passie brachten me overal en nergens. De rode draad in mijn carrière? Verandering en de gevolgen daarvan voor mensen. Met de blik op de toekomst gericht pakte ik vele projecten aan, waarbij er veelal een grote verandering moest plaatsvinden. Een verandering in denken, een verandering van patronen. Zeker vandaag de dag is verandering en verduurzaming onvermijdelijk in het streven naar een betere wereld.
Hoewel verandering vaak weerstand oproept en resulteert in spanning en stress, buig ik die negatieve energie graag om tot iets positiefs. Wanneer motivatie ontbreekt of werkgever en werknemer tegenover elkaar komen te staan, schiet ik te hulp. Als zakelijk mediator ga ik daarbij een stapje verder dan een bemiddelaar. Juist de aandacht voor mensen en persoonlijke veerkracht staan centraal. Als zakelijk mediator los ik geen problemen op, maar bied ik wel de handvatten daarvoor, neutraal en onafhankelijk. Ben je gestrand als mens of als organisatie? Ik ga graag een betekenisvolle mediation aan, gebaseerd op wederzijds vertrouwen, neutraliteit en onafhankelijkheid. Daarmee help ik een ieder opnieuw op weg, om de reis dan zelf weer vol zelfvertrouwen te kunnen vervolgen. Het leren pak en de gele motor ontbreken, maar ik sta toch als een Wegenwachter klaar om te helpen in een werkrelatie nood.

Certificates

Name Number Valid till
Registration (company organization) Registered company/organization ADR.REGISTERED COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION (COMPANY ORGANIZATION).TISSOT-HOLDING-BV.2011-09-01.1J4V9S 2025-01-01

Contact J-a-n | Jan Werkhoven MBA

  • How can i help you